Klik untuk ke Kedai Buku Online BookCafe

Apa kata beberapa orang pembeli yang telah membeli buku di Kedai Buku Online BookCafe?

Kata pengguna 1: "Sy sudah beberapa kali beli dgn bookcafe mmg x menghampakan. Penghantaran buku sngt cepat dan mudah utk berurusan dgn pihak bookcafe. Cuma ada a few books yg nmpk old tp xpela as long as condition books look ok. Kadar diskaun mmg sngt tinggi kalau beli byk2 especially minggu awal gaji. Overall sngt berpuas hati dan bantuan customer service yg sngt peramah :) Terima kasih bookcafe! "

Kata pengguna 2: "Ingat BUKU INGAT BOOKCAFE! Hanya di BOOKCAFE dapat pengalaman membeli buku puas hati dan teruja. Dari segi harga pula di BOOKCAFE menawarkan pelbagai potongan harga yang gempak dan menarik."

Kata pengguna 3: "sdh beberapa kali saya membuat pembelian di Bookcafe..servis mmg memuaskan..cepat sampai dan packing yang terbaik..Pilihan buku yang banyak tanpa perlu berdiri lama di kedai buku untuk mencari buku2 terbaik."

Kata pengguna 4: "Alhamdulillah, setiap tindakan dimaklumkan kepada pelanggan untuk setiap pesanan. Buku2 yamg dipesan diterima dalam keadaan baik. Service yang sangat cekap daripada team bookcafe. Syabas kepada semua kakitangan yang terlibat."

Kata pengguna 5: "Sngt berpuas hati sejak pertama kali tempah buku dengan Bookcafe. Penghantaran cepat dan layanan yg positif setiap kali membuat aduan. Walaubagaimanapun kami harap pihak Bookcafe dapat mempelbagaikan lg bahan bacaan dari masa ke semasa.. terima kasih ;))"

Kata pengguna 6: "Bookcafe memag deabak.. Hari tuu beli yg ketogeri indexbox.total keseluruhan harga buku hampir rm600 tapi dpt diskaun, dan hanya kena bayar rm150 jee...deabak... Perhantaran buku pon cepat..layanan pon deabak..terbaik bookcafe"

Kata pengguna 7: "Assalammualaikum PTS BookCafe (^_^)y Diharapkan pihak tuan boleh menambah koleksi kombo novel... Contohnya kombo trilogi ngeri, trilogi murtad, tetralogi kl noir sama macam kombo trilogi bisik tu... Saya suka beli kombo novel sebab murah + jimat + berbaloi-baloi-baloi!"

Kata pengguna 8: "Alhamdulillah,diskaun hebat,cust. service tip top,delivery paling manang,prosedur masalah order mudah,dan yang paling penting buku semua selamat.Good Job BookCafe. Thank youuu bookcafe! Terbaikkkk."

Kata pengguna 9: "otw nak beli buku ni. dh lama aim dh ni huhu"

Nota: Kata-kata beberapa orang pengguna di atas di copy and paste dari Testimoni Pembeli di Kedai Buku Online Bookcafe.

Nak beli buku di kedai buku online?

Di kedai online Bookcafe, terdapat:

2000++ Buku Bahasa Melayu
70++ Penerbit
30++ Kategori
500++ Penulis

Jemput lawati Kedai Buku Online Bookcafe:

-> Kedai Buku Online BookCafe

Jemput klik link di atas ya

Gambaran Kedai Buku Online


Klik untuk ke Kedai Buku Online BookCafe


Nak tingkatkan kemahiran melalui baca ebook?

Antara cara untuk meningkatkan kemahiran diri adalah melalui pembacaan.

Berikut adalah senarai 10 ebook popular di laman web KLIKJER.

Untuk baca seterusnya:
Ebook di Laman Web KlikJer
  1. Bisnes Air Balang
  2. Rahsia Taobao
  3. Bisnes Aiskrim
  4. Sistem Saham
  5. IG Kaboom
  6. Panduan MUET
  7. Rahsia Kambing
  8. Tips Kereta
  9. Pikat Lelaki atau Suami
10. Bisnes Burger

Klik untuk ke Kedai Online EBook Klikjer

Ebook Percuma tentang Tips Promosi

Teknik Kencangkan Jualan | Mendidik masyarakat Malaysia untuk jadi bijak, cekap dan pantas dalam menghasilkan mesin-mesin duit menerusi perkataan.
Teknik Kencangkan Jualan

100 tips promosi
100 Tips Promosi + Bonus rahsia

Iklan tambahan
Suka memberi adalah antara sebab jadi kaya

Aplikasi Duit Apps Android berharga RM290
10 Ebook Affiliate RM5 untuk dijual semula
Artikel PLR bahasa Inggeris berharga USD1 | PLR articles in English priced at $1