Apa kata pembeli yang telah beli domain dan hosting laman web melalui SF (Server Freak)?

Kata pengguna 1: "Customer Services ServerFreak Memang Pantas"

Kata pengguna 2: "Aku dah lama guna serverfreak, bertahun, jarang sangat ada masalah.

Kata pengguna 3: "@ServerFreak is super!"

Kata pengguna 4: "ServerFreak excels in after-sales service, with prompt and helpful responses. These people truly understand their business. I recommend this to all my clients. kamimi @ServerFreak superb after sale service, thumbs up"

Kata pengguna 5: "@ServerFreak for helping to protect my wordpress blog from serious brute force attack recently"

Kata pengguna 6: "@ServerFreak has the best customer service and tech support. Swift response & problems solved in 1 ticket, no other hosting co. can do this"

Kata pengguna 7: "30minutes Issue has been fixed. TQ @ServerFreak Hosting terbaik"

Nak beli domain dan hosting laman web melalui SF?


Kata pengguna 8: "Hari ini tahun kedua bersama ServerFreak bermakna beberapa hari lagi blog http://t.co/wvtuxAVF9Z akan genap berumur 2 tahun"

Kata pengguna 9: "You guys totally rock! I love your support. Best hosting company in MY"

Kata pengguna 10: "hantar tiket kat @ServerFreak tak sampai 3 minit dah balas..."

Kata pengguna 11: "Terimakasih Sam iqayana Tq for ur prompt respond n great service @ServerFreak !!"

Kata pengguna 12: "@ServerFreak Tabik springggg...dan terima kasih untuk spec server yang baru...serverfreake memang terbaik..."

Kata pengguna 13: "Tahun Kedua AUC bersama ServerFreak"

Nak daftar nama domain laman web melalui SF?


Kata pengguna 14: "As a direct customer myself with two websites hosted with ServerFreak, all I can say is, excellent from the word go. They are dedicated suppliers, who take time to listen to their customers and are always willing to help. I have to admit my knowledge of servers is very limited, but ServerFreak and its staff have helped me every step of the way. Great service and a great company, I would highly recommend!"

Kata pengguna 15: "im using @ServerFreak. So far support mmg terbaik dan pantas. Most of my website mmg guna WordPress. Good cms as you just admit. S.Ravivarma @ scintell.com ServerFreak team replies to technical problems the fastest ever so far I've seen in my history of using various hosting sites. Their responses are immediate and prompt, sometimes I begin to think " They stay awake, so that our site doesn't sleep". So far, a wonderful experience using their VPS services. I would recommend everyone to give ServerFreak a try. It's worth every Penny of it. "

Kata pengguna 16: "Been good so far. Orang Akaun So the rumors I've heard was true. @serverfreak support respond are fast as lightning speed."

Kata pengguna 17: "Khairul Anam Blog ada masalah tak boleh login dashboard.. Aku pun submit ticket pada Serverfreak pukul 12:05 PM.. 12:07 PM"

Kata pengguna 18: "ServerFreak Our customer serving 510 online user without any loading issue on Litespeed (Package SD40000)"

Kata pengguna 19: "Great hosting site with very good support. Friendly system administrators! Furthermore, all these come at a very affordable price. Support has been one of the major advantage that i will look forward in extending my subscription with ServerFreak!"

Nak beli domain dan hosting laman web melalui SF?


Kata pengguna 20: "Alhamdulillah baru sudah renew hosting, memandangkan @serverfreak servis tiptop dan xpernah menghampakan so makanya saya masih stay dgn SF"

Kata pengguna 21: "Customer Services ServerFreak Memang Pantas: Blog ini dihoskan di Serverfreak."

Kata pengguna 22: "Very impressed with @ServerFreak's hosting service. One of the best hosting companies I've dealt with so far."

Kata pengguna 23: "I've been using so many web hosting, including some big names, but I can say that ServerFreak is different. Their support staff is friendly, very helpful, and their package is flexible and affordable. I cannot speak highly enough of this company. Go subscribe now. You will NOT be disappointed."

Kata pengguna 24: "That was fast @ServerFreak. Less than 5 mins after payment hosting up and running with dns propagated."

Kata pengguna 25: "Wow Servis Serverfreak memang mantap...Jam 3.30 Pagi pun boleh reply email customer lagi...."

Kata pengguna 26: "Seriously urusan dengan @ServerFreak sgt mudah dan efisien! Siapa nak beli domain beli kat dorang ye!"

Kata pengguna 27: "If you are looking for a web host, @ServerFreak is the one, Malaysian hosting company with extremely fast, reliable and superb service. (Y) "

Untuk cari nama domain laman web pilihan anda, sila tulis pada ruang di bawah yang ada teks "http://"
kemudian klik butang   Find Your Domain  
Jika mahu lihat skrin penuh, sila klik sini


Iklan: Ebook Percuma tentang Tips Promosi

Teknik Kencangkan Jualan | Mendidik masyarakat Malaysia untuk jadi bijak, cekap dan pantas dalam menghasilkan mesin-mesin duit menerusi perkataan.
Teknik Kencangkan Jualan

100 tips promosi
100 Tips Promosi + Bonus rahsia

Iklan tambahan
Suka memberi adalah antara sebab jadi kaya

Aplikasi Duit Apps Android berharga RM290
10 Ebook Affiliate RM5 untuk dijual semula
Artikel PLR bahasa Inggeris berharga USD1 | PLR articles in English priced at $1