MULA: Motivasi bisnes Tone Excel | Peluang mengembangkan bisnes Sim Kad Tone Excel melalui program di ToneExcelAuto.com | Pelbagai iklan peluang perniagaan online

Ebook Percuma Tips Promosi Online

Klik link ini untuk lebih banyak senarai Ebook Percuma di Google Drive saya

Ebook percuma 100 cara mempromosikan barang online
100 cara mempromosikan produk online

Ebook Percuma Rahsia Pengiklanan Efektif Rahsia Pengiklanan Efektif
Teknik Kencangkan Jualan | Mendidik masyarakat Malaysia untuk jadi bijak, cekap dan pantas dalam menghasilkan mesin-mesin duit menerusi perkataan.
Ebook Teknik Kencangkan Jualan

Motivasi berniaga. Jom berbisnes.

Aku takde duit nak berniaga.
Ubah kepada lebih baik:
Sebab aku takde duit lah aku mesti berniaga.

Aku mana ada bakat berniaga.
Ubah kepada lebih baik:
Aku mesti cari seseorang untuk belajar berniaga.

Keluarga aku mana ada berniaga.
Ubah kepada lebih baik:
Aku mesti jadi contoh kepada keluarga aku untuk berniaga.

Aku mana ada masa berniaga. Selalu sibuk.
Ubah kepada lebih baik:
Aku mesti belajar urus masa. 24 jam cukup jika bijak uruskan masa.

Aku takut gagal, tak laku dan malu.
Ubah kepada lebih baik:
Apa yang aku dapat jika aku takut & malu? Tak dapat apa pun. Buat & adjust je.

Aku takut sombong bila kaya.
Ubah kepada lebih baik:
Aku tak mahu jadi orang miskin yang sombong dan tidak mahu menyusahkan sesiapa. Aku mahu bantu orang yang memerlukan.

Aku banyak hutang.
Ubah kepada lebih baik:
Sebab banyak hutang lah aku mesti berjaya dalam bisnes. Keuntungan bisnes boleh bayar hutang dengan lebih cepat.

Aku belum bersedia. Ilmu & pengalaman takde.
Ubah kepada lebih baik:
Aku mesti bertindak sekarang. Ilmu & pengalaman pasti ada sepanjang aku berniaga.

Kalau aku kaya & berjaya, aku takut kahwin dua, tiga atau empat.
Ubah kepada lebih baik:
Ada juga orang miskin yang kahwin lebih dari satu, aku mesti fokus untuk berjaya dalam bisnes.

Bila masa sesuai untuk berniaga?
Ubah kepada lebih baik:
Sekarang masa sesuai untuk bermula. Ya. Sekarang! Insya ALLAH. Aamiin.

Selamat berniaga

Sharing is caring

Jom Sertai Tone Excel.

Ada suatu program yang menawarkan peratus komisyen apabila pengguna handphone topup handphone mereka. Pengguna tersebut adalah pembeli sim kad yang kita jual.

Ini adalah peluang buat duit dengan handphone melalui cara menjadi pengedar Sim Kad Tone Excel.

Jika anda telah menyertai bisnes Tone Excel, sila klik ini untuk mendapatkan beberapa contoh template ayat promosi Tone Excel

Cara memulakan bisnes sim kad Tone Excel

Sekiranya belum membeli Sim Kad Tone Excel, kita boleh membelinya dengan harga RM100 (Pakej Simkad, Buku Panduan, dan kos Pos Laju ke Semenanjung Malaysia). Klik link ini untuk baca seterusnya berkenaan cara membeli simkad Tone Excel. Kita perlu mendapatkan no. Id Penaja masing-masing untuk dikemaskini di laman web replika di Hasil100Fb.com (percuma).

Jom baca testimoni orang yang telah mendapat melebihi RM100,000 sebulan apabila ada orang topup handphone mereka.


Testimoni oleh: Mazelan Abas, Petaling Jaya, Selangor

Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Bulan 20 July 2010, adalah tarikh saya menyertai WOW Program TuneTalk/ToneExcel ini, maka pada bulan inilah saya perlu berkongsi apa yang saya capai dalam 2 tahun ini dan juga apa tindakan diatas percapaian tersebut, samada ianya baik atau pun buruk.

1) Pendapatan Komisyen: Pada awal-awal dulu, saya buka 3 akaun atas nama saya sendiri, saya susun akaun 1 diatas, akaun 2 dibawah, akaun 3 dibawah sekali, bila saya kembangkan, saya hanya kembangkan di akaun 3 sahaja. Cuma saya pakai 1 simkad sahaja, yang dua lagi saya bagi isteri dan anak saya pakai. Komisyen pada 20 July 2012 (Cukup-cukup 2 tahun). Bila saya campurkan ketiga-tiga komisyen tersebut dapat dalam lingkungan RM11,000

2) Keuntungan jualan runcit simkad, dalam lingkungan RM1,500 sebulan

3) Komisyen yang lain dalam lingkungan RM1,000

Maka jumlah kasar pendapatan dalam ToneExcel adalah RMRM13,500. Topup pula, untuk ketiga-tiga akaun tersebut dalam RM400 setiap bulan. Jadi bersih pendapatan dari ToneExcel ini, adalah RM13,000 untuk bulan June 12 sahaja.

4) Motivasi Sendiri: Pada 21hb July 2012, saya telah menghadiahkan diri saya sendiri dengan membelikan sebuah BMW 3-Series secara cash/tunai, tapi bukan baru, 2ndHand sajalah, cuma ianya 100% datang dari komisyen TuneTalk/ToneExcel ini. Dan saya boleh berkata:

"Inilah hasil Bisnes ToneExcel yang saya buat dalam masa 2 tahun dengan bermodalkan duit sebanyak RM80, iaitu kereta sebuah BMW cash dan juga pencen sebanyak RM11,000 setiap bulan"

Terima Kasih .
Mazelan Abas
Petaling Jaya, Selangor


Nota: Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi mengikut kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.


Klik ini jika anda telah menyertai bisnes Tone Excel, dan jika belum mempunyai template ayat promosi Tone Excel

Cara memulakan bisnes sim kad Tone Excel

Kembali ke atas
BISNES-SIMKAD
MULA: Motivasi bisnes Tone Excel | Cara beli Data Internet di Tone Excel | Cara memulakan bisnes tone excel | Cara aktifkan sim kad tone excel | Apa yang perlu saya lakukan selepas membeli simkad Tone Excel | Lepas daftar Tone Excel, Nak buat apa? | Soalan Lazim bersama Prospek kita | Tips Jawab Prospek | Adakah Tone Excel tipu? | Tone Excel adalah program Referral | Ciri-ciri Program Tone Excel | Perkongsian 4 Strategi Kejayaan Tone Excel | Idea Bisnes | Jom berbisnes bersama Tone Excel | Template Ayat promosi Tone Excel | Contoh Ayat Promosi | Mendapatkan laman web replika secara percuma | Pertanyaan tentang harga pakej | Kenapa harga sim kad Tone Excel mahal | Jika prospek tanya Nak topup Prepaid Tone Excel nanti kat mana | Koleksi Tips Buat Tone Excel | Tips untuk capai income 4 angka dengan hanya balik modal | SEKOLAH TONE EXCEL | Belajar Tone Excel | Tips promosi Tone Excel di Facebook | Belajar cara iklan Tone Excel melalui Facebook | Dont Give Up sahabat semua

Terima kasih.
Kembali ke atas
Jom memberi bantuan



Ini pula adalah senarai laman web iklaneka untuk mereka yang mencari tempat letak iklan di laman web pengiklanan.

Cari Senarai Laman Iklan
Carian Laman Iklan Tanpa Daftar

Pelbagai Ebook Berkualiti di Laman KLIKJER

Antara cara untuk meningkatkan kemahiran diri adalah melalui pembacaan.

  1. Bisnes Air Balang
  2. Rahsia Taobao
  3. Bisnes Aiskrim
  4. IG Kaboom
  5. Tips Kereta
  6. Pikat Lelaki atau Suami
  7. Bisnes Burger

Ebook yang boleh dibeli secara online.

Jemput lihat ebook yang menarik di laman web Klikjer.


Ebook Klikjer bertajuk 
Panduan Lengkap Memulakan Bisnes Air Balang
Panduan Lengkap Memulakan Bisnes Air Balang
. RM60
Ebook Klikjer bertajuk 
Bisnes Aiskrim
Bisnes Aiskrim
. RM60
Ebook Klikjer bertajuk 
Membongkar Rahsia Keajaiban Bersedekah
Membongkar Rahsia Keajaiban Bersedekah
. RM20
Ebook Klikjer bertajuk 
Tahukah anda bahawa terdapat 50 Rahsia Penjagaan Kereta
Tahukah anda bahawa terdapat 50 Rahsia Penjagaan Kereta
. RM27
Ebook Klikjer bertajuk 
Bisnes Burger
Bisnes Burger
. RM60
Ebook Klikjer bertajuk 
Bisnes Fotografi
Bisnes Fotografi
. RM60
Ebook Klikjer bertajuk 
Teknik Mudah Berenang
Teknik Mudah Berenang
. RM20
Ebook Klikjer bertajuk 
77 Tip dan Teknik Dekorasi Bajet
77 Tip dan Teknik Dekorasi Bajet
. RM37
Klik link ini untuk lihat Ebook yang seterusnya


Suatu idea kerja dari rumah Suatu idea kerja dari rumah Suatu idea kerja dari rumah Suatu idea kerja dari rumah


Kembali ke atas
Link untuk kongsi
Terima kasih.