Teknik Promosi

Penerangan mengenai teknik2 promosi yg dicadangkan.

Cara Promosi Online.

Untuk menjalankan bisnes Tone Excel ini, saya menggalakkan anda mempromosikannya 100% secara online. Zaman nak jumpa-jumpa orang, nak keluar rumah pergi terangkan kepada orang sudah kelihatan seperti ketinggalan zaman. Namun begitu, cara tersebut masih berguna. Kerana cara tersebut amat memenatkan. Berapa lama anda boleh bertahan dengan cara tersebut. Berapa ramai saudara mara dan rakan-rakan yang anda ada. Berapa banyak masa yang anda ada sedangkan anda sibuk bekerja. Itu belum kira anda menghadapi penolakkan lagi.

Cara online amat mudah, tak perlu jumpa orang. Promosi hanya menggunakan handphone atau komputer sahaja. Kerja anda hanyalah promote, promote, dan jika ada yang berminat, mereka akan menghubungi anda. Mereka akan tanya beberapa soalan untuk pengesahan atau untuk lebih mamahami, anda jawab, mereka puas hati, dan tanya bagaimana nak join, suruh mereka berikan bank in kan didalam akaun anda dan anda poskan simkad pada mereka.

Jadi pesan saya, kalau nak dapat komisyen ratusan ribu ringgit seperti saya setiap bulan, buat promosi secara ONLINE 100%

Adakah cara online mudah? Mudah kalau anda belajar, kalau tak mahu belajar, apa pun memang susah.

Ok, didalam website ini, saya akan terangkan satu persatu teknik promosi secara online. Ia terdapat beberapa pelajaran yang anda perlu pelajari peringkat demi peringkat.

Pelajaran Promosi-1 Persiapan sebelum buat promosi online.

Pelajaran Promosi-2 Promosi di facebook, facebook group, email, wechat.

Pelajaran Promosi-3 Cara membuat closing.

Pelajaran Promosi-4 Cara nak duplikasi dan petua untuk tingkatkan komisyen.

Pelajaran Promosi-5 Promosi menggunakan robot.

Pelajaran Promosi-1. Persiapan sebelum buat promosi online.

Pertama sekali, sebelum anda memulakan promosi di online, terdapat banyak persiapan yang perlu dilakukan terlebih dahulu. Jika anda gagal melakukan persiapan awal sebelum mula beriklan, anda akan dapati iklan anda tidak membawa apa-apa kesan kecuali penat sahaja.

Persiapan sebelum menjalankan promosi di facebook.

1. Update Cover Photo dan Update Profile Picture.

Cover photo : Letakkan gambar sama ada anda sedang mempromosikan simkad toneexcel ini atau gambar anda sekeluarga.

Profile Picture: Mestilah letak gambar wajah anda sendiri, jangan letak gambar kucing ke, gambar pemandangan ke, gambar anda pakai topeng ke, gambar anak atau gambar baby.

Lihat Contoh dibawah ini.

Simkad Tone Excel

2. Unfriend - orang-orang yang bukan prospek.

Ini sangat penting, jika anda ingin jadikan facebook sebagai tempat mencari pelanggan, maka fb anda mestilah dipenuhi dengan prospek. Prospek adalah orang-orang yang pada dasarnya logik akan menjadi pelanggan anda. Jangan biarkan fb anda dipenuhi dengan orang-orang yang tak mungkin akan sertai toneexcel lagi. Jadi anda kena pakar dengan ilmu unfriends.

Siapa yang mesti anda unfriends kan:
* orang yang sudah join toneexcel dan juga orang yang promosikan sebisnes dengan kita seperti, toneplus, onexox, myprepaid dan sewaktu dengannya.

* Unfriend juga orang kuat berpolitik, orang bercinta, orang -ve, orang yang suka bergaduh, orang yang suka menyalahkan orang lain, orang yang sombong, kerana mereka ini tidak sesuai menjadi pelanggan kita. Mereka ini akan down kan anda di dalam perjalanan kita seterusnya. Jadi singkirkan mereka di peringkat awal lagi.

* Unfriend juga orang yang tiada langsung profile picture, tidak aktif dan juga friends mereka dibawah 50 orang.

Anda boleh guna beberapa teknik untuk melakukan teknik unfriend ini. Apabila anda sudah berada di bahagian friend list;

1. Gunakan column search untuk keyword seperti ini, toneexcel, tone, xox, tp_, te_, dll untuk memudahkan anda mencari target unfriends.
2. Lihat pada gambar, jika terlihat pada gambar mereka sudah menjalankan bisnes toneexcel atau yang lain.
3. Lihat pada nama, jika terdapat pada nama mereka toneexcel atau yang lain.
4. Lihat pada profile, samada terbabit dgn toneexcel atau yang lain.
5. Lihat pada profile, kalau sudah lebih 6 bulan tak update tu, tak aktiflah namanya.

Untuk lebih faham sila lihat video dibawah ini:


3. Add friends sehari seramai 50 orang.

Add friends orang yang boleh dijadikan prospek.
Anda boleh cari bakal prospek di bahagian like group-group bisnes atau pun melalui page-page pakar motivasi perniagaan.

Untuk lebih faham sila lihat video dibawah ini:


4. Add friends 5 orang agen toneexcel yang buat promosi di fb.

Cari sendiri agen-agen tone excel yang setiap hari mereka promote bisnes ini melalui fb. Daripada fb mereka inilah anda akan dapat idea-idea bagaimana mereka berjaya menjalankan bisnes Tone Excel ini dan juga anda boleh copy/edit/paste status mereka.

5. Letak setting yang betul dalam facebook anda

Letakkan setting kebanyakkannya kepada public kecuali dibahagian tagging.

6. Anda perlu ada website replika sendiri.

Jika anda sudah memiliki website sendiri, anda boleh gunakan website tersebut, tetapi jika belum ada, anda boleh dapatkan web replika disini:

Link laman web: http://hasil100fb.com/main.php?r=1356451#14

7. Siapkan jawapan dan hashtag didalam whatsapp.

Hashtag ini sebenarnya perlukan sedikit kajian untuk mendapatkan hashtag yang tinggi search nya. Tetapi daripada tak ada, saya letakkan bebetapa hashtag yang anda hanya perlu copy paste sahaja setiap kali anda melakukan promosi. Hastaq lebih merupakan achor yang menggantikan link didalam facebook.

#teknikmazelanabas #BelajarUntukBerjaya #ayatpowertoneexcel #shoppingonline #bazaronline #suamiperkasa #bazarpaknil #buatduit #kedaionlinemurah2 #kasutmurahonline #TeamAzizan #Tips4marketing #bisnescikgu #jombuatduit #BusinessDariRumah #RancangKewangan #sepahtureunion #ustazazharidrus #irfankhairi #sayajualmurah #inspirasikejayaan

Anda hantarkan sahaja hashtag ini ke dalam whatsapp isteri/suami atau handphone anda lagi satu. Ini hanya untuk memudahkan jika anda nak buat promosi dikemudian hari, anda buka saja whatsapp tadi, dan copy paste untuk dimasukkan kedalam iklan anda.

8. Update yang ini dahulu

Sebelum anda memulakan apa2 promosi, pastikan anda update atau umumkan atau declare pada semua orang yang anda adalah pengguna simkad tone excel. Kalau anda tak umumkan, bagaimana orang nak tahu. Jadi pastikan ini adalah pengumuman pertama yang anda update didalam facebook anda.

Caranya, ambil satu gambar selfie dimana anda memegang sekeping simkad toneexcel dan postkan dalam wall anda. Masukkan gambar tersebut bersama ayat ini:

"Salam sahabat semua, saya sudah pun menjadi pengguna simkad toneexcel dan jika sahabat juga menggunakan simkad ini, saya akan dapat komisyen setiap kali sahabat topup. Jika sahabat juga mempromosikan pada orang lain dan dapat pelanggan, sahabat sendiri akan dapat komisyen dan saya juga akan dapat komisyen setiap kali pelanggan sahabat topup. Jadi jika sahabat ingin bantu saya untuk dapat duit sedikit setiap kali sahabat dan pelanggan sahabat topup, saya amat-amat berbesar hati, bersyukur dan berterima kasih kepada sahabat."

Jom kita pakat promosi bersama2. Bantu membantu.
Hubungi saya atau lihat disini www.toneexcel.biz/1356451


dan jangan lupa masukkan hashtag dibawah ini:

#teknikmazelanabas #BelajarUntukBerjaya #ayatpowertoneexcel #shoppingonline #bazaronline #suamiperkasa #bazarpaknil #buatduit #kedaionlinemurah2 #kasutmurahonline #TeamAzizan #Tips4marketing #bisnescikgu #jombuatduit #BusinessDariRumah #RancangKewangan #sepahtureunion #ustazazharidrus #irfankhairi #sayajualmurah #inspirasikejayaan

Lihat contoh yang saya buat:
Simkad Tone Excel

9. Siapkan handphone anda dengan app.

Pastikan handphone anda sudah ada app whatsapp dan wechat.
Siapa yang menggunakan komputer, pastikan anda gunakan whatsappWeb. Ini memudah anda jika anda mengendalikan whatsapp di komputer.

Siapkan dahulu fan page anda sendiri.

Belajar buat fan page sendiri terlebih dahulu, biarlah tiada yang like diperingkat awal, ada dua tiga orang like pun dah memadai, biarlah ahli keluarga sendiri yang like, janji buat satu fan page. Tapi nak buat fan page ni, tak boleh dengan handphone, memang kena mengadap komputer untuk pertama kali sahaja, lepas tu dah boleh uruskan dengan menggunakan handphone.

Cara untuk buat fan page, masuk kedalam facebook anda dengan komputer, dan klik di Create Page.

Simkad Tone Excel

Ini merupakan contoh fan page saya.


10. Join facebook group ini dan like page saya dahulu.

Ini penting supaya anda boleh dapat ayat-ayat contoh yang baik untuk di copy paste semasa anda mula buat promosi nanti.

Group promosi Tone Excel.
Page Mazelan Abas.

11. Teruskan teknik unfriends.

Apabila anda buka facebook anda, sesekali jika anda terjumpa posting-posting yang sepatutnya anda sudah unfriends kan, mungkin kerana terlepas pandang atau dulu mereka sudah menetapkan pendirian dan menyebabkan mereka sudah termasuk dalam kategory unfriend, maka anda perlu unfriends kan mereka ketika itu juga.

Contohnya ada friends dulu tak join lagi apa-apa bisnes, tiba-tiba anda lihat dia baru join toneexcel / toneplus / onexox / myprepaid / mymi / dll, unfriendskan terus.


Pastikan anda lakukan kesemua langkah-langkah yang saya berikan diatas, kerana jika ada mana-mana langkah yang anda tinggalkan, pasti promosi anda tidak akan membuahkan hasil.


Teknik promosi di facebook.


Pertama kita beriklan terus mengenai simkad toneexcel atau bisnes toneexcel.

1. Kongsikan kelebihan sebagai pengguna simkad tone excel.
2. Letakkan nama anda, no. tel, link website replika.
3. Letakkan hashtag yang saya berikan dibawah iklan anda tersebut.

#teknikmazelanabas #BelajarUntukBerjaya #ayatpowertoneexcel #shoppingonline #bazaronline #suamiperkasa #bazarpaknil #buatduit #kedaionlinemurah2 #kasutmurahonline #TeamAzizan #Tips4marketing #bisnescikgu #jombuatduit #BusinessDariRumah #RancangKewangan #sepahtureunion #ustazazharidrus #irfankhairi #sayajualmurah #inspirasikejayaan

4. Anda boleh ambil contoh ayat iklan dan copy edit paste di:
* Search di facebook
#BelajarUntukBerjaya atau
#ayatpowertoneexcel atau
#teknikmazelanabas

* Buka group promosi fb ini, dan copy mana-mana ayat promosi yang anda suka, edit, paste dan publish dalam wall anda.
Group promosi Tone Excel.

5. Lakukan 2 kali sehari.

Lihat contoh iklan dibawah ini

Simkad Tone Excel


Kedua, update perkembangan terkini.

1. Update aktiviti anda dan kaitkan dengan simkad toneexcel.
2. Letakkan nama anda, no. tel, link website replika.
3. Letakkan hashtag yang saya berikan dibawah iklan anda tersebut.

#teknikmazelanabas #BelajarUntukBerjaya #ayatpowertoneexcel #shoppingonline #bazaronline #suamiperkasa #bazarpaknil #buatduit #kedaionlinemurah2 #kasutmurahonline #TeamAzizan #Tips4marketing #bisnescikgu #jombuatduit #BusinessDariRumah #RancangKewangan #sepahtureunion #ustazazharidrus #irfankhairi #sayajualmurah #inspirasikejayaan

4. Lakukan paling kurang 1 kali sehari.

Lihat contoh iklan dibawah ini:

Simkad Tone Excel

Ketiga, Private Messenger (PM)

Anda yang approch prospek, bukan prospek yang approch anda.

1. Klik di Friends list anda, pergi ke photo mereka, klik ke Message.

Simkad Tone Excel

2. Hantarkan message paling power, Message-1:
"Assalamualaikum" atau "Salam" sahaja.

3. Jika ada yang reply, hantar Message-2:
Minta maaf banyak2 kerana mengganggu, nama saya Mazelan Abas, saya adalah agen rasmi penjual simkad Tone Excel. Boleh ke jika saya mengambil 1 minit sahaja daripada masa tuan/puan untuk menerangkan kelebihan simkad Tone Excel ini sekiranya tidak keberatan?

4. Jika mereka benarkan, hantar Message-3:
Tone Excel adalah satu simkad yang kalau kita pakai dan promote kepada orang lain, kita akan dapat duit komisyen setiap bulan. Ia boleh dijalankan 100% online melalui facebook sahaja.

Bila tuan/puan berkelapangan sila lihat di www.toneexcel.biz/1356451

Jika ada pertanyaan boleh hubungi whatsapp saya di bila-bila masa sahaja, insyaAllah saya akan cuba membantu. Terima kasih banyak-banyak kerana meluangkan masa 1 minit kepada saya. Assalamualaikum.

5. Hantarkan message ini kepada 20 orang rakan dalam friends list anda, tetapi JANGAN berturut-turut, biar setiap satu itu anda selangkan dalam masa 5 minit, baru hantar yang seterusnya.

6. Simpan message-message tersebut didalam whatsapp anda untuk memudahkan kerja copy paste.

7. Jika prospek membalas dengan kata-kata negatif, minta maaf sahaja, dan selepas itu UNFRIENDS kan.
Kan senang !.

Beriklan ke facebook group

Sebelum anda boleh beriklan ke dalam fb groups, pertama sekali anda hendaklah menyertai group-group tersebut terlebih dahulu. Dibawah ini saya sudah sediakan banyak group yang anda boleh sertai. Klik di group-group ini dan klik + Join Group.

Group FB-1
Group FB-2
Group FB-3
Group FB-4
Group FB-5
Group FB-6
Group FB-7
Group FB-8
Group FB-9
Group FB-10
Group FB-11
Group FB-12
Group FB-13
Group FB-14
Group FB-15
Group FB-16
Group FB-17
Group FB-18
Group FB-19
Group FB-20
Group FB-21
Group FB-22
Group FB-23
Group FB-24
Group FB-25
Group FB-26
Group FB-27
Group FB-28
Group FB-29
Group FB-30
Group FB-31
Group FB-32
Group FB-33
Group FB-34
Group FB-35
Group FB-36
Group FB-37
Group FB-38
Group FB-39
Group FB-40
Group FB-41
Group FB-42
Group FB-43
Group FB-44
Group FB-45
Group FB-46
Group FB-47
Group FB-48
Group FB-49
Group FB-50


Selepas anda memohon untuk Join Group diatas, anda kena tunggu beberapa hari sehinggalah Admin group tersebut meluluskan permohonan anda atau tidak. Jika permohonan anda diluluskan oleh admin tersebut barulah anda boleh beriklan didalam group itu.

Teknik beriklan didalam facebook group.
1. Iklan anda hendaklah ringkas dan padat, tidak terlalu panjang.
2. Letakkan contact number untuk dihubungi.
3. Kena letakkan gambar yang ada hubung kait. Jika anda tiada gambar, anda boleh ambil gambar yang saya sediakan di bahagian contoh dibawah ini.

4. Setiap iklan mesti diselangkan masanya 5 minit ke group yang lain.
5. Anda hanya boleh beriklan sekali sehari sahaja untuk satu group facebook.


Contoh iklan-1:
URGENT !!! Siapa nak test kerja part time ni?
Saya hanya perlukan 30 orang shj. (Yang Rajin)
Keje 1-2 jam sehari dapat rm90-200
Tempat: Dirumah je. Habis buat send balik kat saya
WHATSAPP:

Simkad Tone Excel


Contoh iklan-2:
Urgent !!

Siapa nak jadi bisnes partner saya ?
1 Daftar = RM20, bahan-bahan saya sediakan
Whatsapp segera


Simkad Tone Excel

Promosi menggunakan Wechat.

Simkad Tone Excel

Promosi menggunakan wechat agak mudah.

1. Pastikan handphone anda telah ada app Wechat yang diperolehi dari PlayStore.
2. Buka Wechat anda, klik di Discover > People Nearby.
3. Dan anda boleh memulakan perbualan anda dengan bakal prospek, mulakan dengan perkataan message-1 seperti "Salam","Assalamualaikum" atau "hello".

4. Jika ada yang reply, hantar Message-2:
Minta maaf banyak2 kerana mengganggu, nama saya Mazelan Abas, saya adalah agen rasmi penjual simkad Tone Excel. Boleh ke jika saya mengambil 1 minit sahaja daripada masa tuan/puan untuk menerangkan kelebihan simkad Tone Excel ini sekiranya tidak keberatan?

5. Jika mereka benarkan, hantar Message-3:
Tone Excel adalah satu simkad yang kalau kita pakai dan promote kepada orang lain, kita akan dapat duit komisyen setiap bulan. Ia boleh dijalankan 100% online melalui online sahaja.

Bila tuan/puan berkelapangan sila lihat di www.toneexcel.biz/1356451

Jika ada pertanyaan boleh hubungi wechat saya di bila-bila masa sahaja, saya akan cuba membantu. Terima kasih banyak kerana meluangkan masa 1 minit kepada saya. Assalamualaikum.

6. Anda boleh gunakan teknik ini setiap kali anda berada ditempat baru. Kerana People Nearby bermaksud semua orang yang menggunakan wechat dan berada dalam lingkungan radius 100m dari kita. Jadi sudah tentu, setiap kali anda bergerak atau berpindah tempat, orang yang tersenarai dalam People Nearby akan berubah.


Larangan membuat promosi.

1. Jangan sesekali beritahu jika menggunakan simkad toneexcel ini boleh jadi jutawan.
2. Jangan merendahkan bisnes orang lain.

Webreplika ini atas karangan Mazelan Abas, dan dibawakan kepada anda oleh:
Mohammad Ariff
0132293744 (whatsapp/wechat/sms/call)™
Member IDP Penaja yang boleh anda gunakan semasa mendaftar atau mengaktifkan simkad: 1356451

Saya ingin berjaya bersama-sama ANDA dalam Tone Excel ini. Hubungi saya segera.

Kembali ke Muka Utama di ToneExcel.biz | Baca di halaman penuh di ToneExcel.biz

Perkongsian 4 Strategi Kejayaan Tone Excel
Jemput klik menu yang disediakan seperti berikut ya, Terima kasih.
MOTIVASI BISNES SIMKAD
MULA: Motivasi Bisnes Sim Kad Tone Excel | Pendapatan Pasif Jual Simkad | Suatu Program Referral di Malaysia. | Cara Menyertai Program Tone Excel | Cara Beli Simkad Tone Excel | Cara memulakan bisnes Tone Excel | Cara aktifkan sim kad Tone Excel | Wajib buat lepas daftar bisnes simkad Tone Excel | Apa yang perlu saya lakukan selepas membeli simkad Tone Excel | Lepas daftar Tone Excel, Nak buat apa? | Cara beli Data Internet Tone Excel | Bisnes Pendapatan Pasif. | Soalan Lazim bersama Prospek kita | Tips Jawab Prospek | Adakah Tone Excel tipu? | Tips promosi secara online bagi program Tone Excel melalui Facebook | Belajar cara iklan Tone Excel melalui Facebook | Perkongsian 4 Strategi Kejayaan Tone Excel | Idea Bisnes Pendapatan Pasif | Jom berbisnes bersama Tone Excel | Template Ayat promosi Tone Excel | Contoh Ayat Promosi | Mendapatkan laman web replika secara percuma | Pertanyaan tentang harga pakej | Kenapa harga sim kad Tone Excel mahal | Jika prospek tanya Nak topup Prepaid Tone Excel nanti kat mana | Tone Excel adalah program Referral | Ciri-ciri Program Tone Excel | Koleksi Tips Buat Tone Excel | Tips untuk capai income 4 angka dengan hanya balik modal | SEKOLAH TONE EXCEL | Belajar Tone Excel | Marilah kita bersemangat buat bisnes simkad | Please Dont Give Up sahabat semua


iklan
quran per kata, quran perkata, quran handphone

Cara Menyertai Program Tone Excel. Suatu Peluang Pendapatan Pasif.

NOTA UNTUK AHLI GROUP TONE EXCEL
Nota yang ditulis adalah percuma dan kebanyakannya diperolehi melalui WhatsApp Group ToneExcel.

Terima kasih kepada semua ahli group.
cari orang

Iklan: Nak Idea: Idea untuk cari pendapatan sampingan | Apa itu affiliate? Mempromosikan produk pihak lain dan ambil komisyen. Ini adalah Tips Affiliate. | Saya Cadangkan.. / Saya Rekemen.. | Ada Tips Affiliate iaitu Memberi Cadangan | Macam mana nak tarik perhatian? Tarik pelanggan online yang targeted. Ini adalah Tips Affiliate. | Pembaca blog saya adalah.. | Ada Tips Affiliate iaitu Kenali Audience/Follower Anda | Untung ribuan ringgit walaupun Fokus 1-2 produk sahaja.. | Ada Tips Affiliate iaitu Fokus | Menulis 3 atau 5 atau 7 Artikel? | Ada Tips Affiliate iaitu 3/5/7 | Supaya boleh tangkap ikan di kolam bisnes pada bila-bila masa diperlukan.. | Ada Tips Affiliate iaitu Bina Kolam Sendiri
Assalamualaikum, assalamualaikum gif, Selamat sejahtera, selamat sejahtera gif, Jual Produk Digital RM2 iaitu Video bertajuk Membuat Stiker WhatsApp., video membuat stiker whatsapp, membuat stiker whatsapp, produk digital rm2, video rm2
Idea untuk Menulis Artikel | Ada Tips Affiliate iaitu Idea Artikel | Anda Minat Menulis? | Tips Berniaga Online. | Cara nak buat link WhatsApp guna kod Link website / alamat URL | Kemaskini Blog, Letak Iklan Banner | Tips Affiliate: Update Blog Post Lama | Bantu Pembeli untuk membeli. | Ada Tips Affiliate iaitu Bantu Pembeli | Apa yang Perlu Ada Dalam Beg Zaman Norma Baharu. | Supaya iklan dilihat oleh orang yang tepat. | Ada Tips Affiliate iaitu Quality Traffic VS Quantity Traffic | Ada banner berada di tempat yang sesuai. Ini adalah Tips Affiliate | Boleh ke kongsi banyak link? atau paksa komen? Ini adalah Suatu Tips Affiliate.

Usaha dan Sabar. Teruslah usaha.. bak kata en ustaz.. rezeki tak pernah salah alamat. | Ada Tips Affiliate iaitu Usaha dan Sabar | Jom belajar berniaga walaupun duduk dirumah. Bisnes Makan Apa Yang Modal Rendah? | Jom belajar berniaga walaupun duduk dirumah. Nak idea untuk cari duit atau tambah duit lebih?
quran per kata, quran perkata, quran handphone
iklan

Iklan: Bercerita kisah kejayaan... Nak Tahu beberapa Cara Nak Didik Anak | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Bersusah-susah dahulu. | Ada Tip Didik Anak. | Teknik popular.. Tips Relevan Mendidik Anak. | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Ingin menjadi ibu bapa yang baik? Jawapannya adalah dengan ilmu ... | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Cadangan Aktiviti Untuk Anak-Anak di rumah | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Tanda Anak Kecil Ketagihan Gadget | Tip Didik Anak | Melembutkan hati anak | Jual Tip Didik Anak | Anak Tak Selera Makan? Dah Cuba Cara Ni? | Tip Didik Anak | Nak Tahu Cara Nak Redakan Emosi Marah Anak? | Ada Tip Didik Anak. | Anak-anak buat perangai.. | Tip Didik Anak | Testimoni Ebook Set Parenting Tips Didik Anak | Jual Ebook dalam bahasa Melayu iaitu Tips Didik Anak. | Selalu Tengking Anak? | Ada Tip Didik Anak | Kita nak anak tahu perasaan malu? ... | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Anak Harus Tahu Badan Mereka Perlu Dihormati. | Ada Tip Didik Anak

Ebook untuk Mommies, Anim suka cara penjelasan dalam e-book dari Dr ... | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Selebriti & Usahawanita Terkenal.. Neelofa Dah Miliki Set Ebook Parenting | Jual Tip Didik Anak | Anak bosan tak tahu nak buat apa | Ada Tip Didik Anak | Ibu..jom main di luar.. Ada 4 DIY Aktiviti Bersama Anak | Jual Ebook Tips Didik Anak.

Doa-doa Dari Ayat Al-quran Yang Boleh Diamalkan Untuk Anak | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Doa untuk Elak Anak Terjebak Dari Gejala Tidak Sihat | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Di sini ada 4 Tips Power Untuk Ubah Suami Dan Anak-Anak. | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Tip Buang Rasa Marah pada Anak | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Bagaimana Untuk Menenangkan Anak Tantrum? | Ada Tip Didik Anak | PKP Adalah Masa Terbaik Untuk Latih Anak Solat Terawikh | Solat terawih | Dapatkan Ebook Percuma Istimewa untuk kanak-kanak.

Anak Kita Tak Meniarap Lagi Lah. Macam Mana Ni? | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Anak lambat berjalan?.. Bang, Anak Kita Lambat Berjalan Lah! | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Risau Anak Anda Autisme? Lihat 10 Tanda Ini | Beberapa ciri autisme | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Takut Anak Jadi Liar? ... Elak, Jauhi, Jauhkan anak jadi liar | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Mak Penat Jaga Anak? Letih jaga anak? | Ada Tip Didik Anak | Nak Anak Selalu Buat Benda Baik? | Ada Tip Didik Anak | Kira Jumlah Itik | Jual Ebook Tips Didik Anak. | Lafaz Niat Puasa Ramadhan | Dapatkan Ebook Percuma Istimewa untuk kanak-kanak
quran per kata, quran perkata, quran handphone
Beli ebook Jom Bebas Hutang | Harga ebook RM27 | Ada iklan jual ebook. | Jual ebook cara buat website jualan | Cara download Ebook Percuma. | Cara download Ebook Percuma | Jual Ebook Membina Ecommerce Anda Sendiri | Harga RM50. | Jual Ebook Membina Website Mini-Ecommerce Anda Sendiri. | Ada iklan jual ebook berharga RM50. | Cara pasang iklan di iklanniaga2u. | Jual Ebook 50 Tip Jaga Kereta | Iklan Jual Ebook RM27. | Iklan Jual Ebook. | Jom belajar berniaga walaupun sedang duduk di rumah. Beli Ebook Bisnes Makan Delivery | Beli Ebook Bisnes Makanan Tanpa Kedai berharga RM30 | Nak Belajar buat Bisnes Makanan secara Delivery? | Jual Ebook Bisnes Makan Delivery | Nak Jual Makanan Apa secara Sambilan? | Jual Ebook Bisnes Makan Delivery | Nak idea untuk cari duit atau tambah duit lebih? | Pengalaman saya menggunakan servis penghantaran untuk hantar duit ke CDM (Cash Deposit Machine) | Delivery Services dari Olak Lempit ke bandar Banting | Minyak ini serasi dengan: Resdung . Selsema . Sakit Kepala | Agen IV MIST Banting | Ada iklan Jual Minyak Serbaguna. | Suatu Idea untuk Membeli Juadah Berbuka Puasa Secara Atas Talian | Jual Murtabak di Olak Lempit secara COD | 5 Tip Kurus, Sihat dan Kulit Cantik. InSyaAllah. Sesuai dengan baik untuk turunkan berat badan. Minuman berperisa kopi hijau yang sedap | Maklumat Appecut Royale.
quran per kata, quran perkata, quran handphone
Assalamualaikum, assalamualaikum gif, Selamat sejahtera, selamat sejahtera gif, Jual Produk Digital RM2 iaitu Video bertajuk Membuat Stiker WhatsApp., video membuat stiker whatsapp, membuat stiker whatsapp, produk digital rm2, video rm2
Sabar.. Sabar.. Rahsia Sabar | Dapatkan Ebook Percuma Istimewa untuk kanak-kanak | Beli Buku Siri Kembara Mencari Tuhan berharga RM150. Penulis buku ialah Ustazah Asma Harun & Dwi Suwiknyo. | Jual Buku Riyadus Solihin berharga RM120. | Beli Ebook Panduan Berniaga secara Online menggunakan Shopee berharga RM100 | 5 Tip Kurus, Sihat dan Kulit Cantik. InSyaAllah. Sesuai dengan baik untuk turunkan berat badan. Minuman berperisa kopi hijau yang sedap | Maklumat Appecut Royale.
quran per kata, quran perkata, quran handphone
Iklan: Jualan ebook menarik: Ebook Jom Bebas Hutang yang berharga RM27 | Beli Ebook Bisnes Makan Delivery | Beli Ebook Bisnes Makanan Tanpa Kedai berharga RM30 | Jom belajar berniaga walaupun sedang duduk di rumah. | Beli Ebook Panduan Berniaga secara Online menggunakan Shopee berharga RM100 | Panduan berniaga dan Bisnes di Instagram.. ebook berharga RM70 | Ebook Bisnes Air Balang yang berharga RM60 | Kira-kira modal Bisnes Air Balang | Nak tau cerita untung Bisnes Air Balang? | Untung Bisnes Aiskrim.. ebook berharga RM60 | Untung Bisnes Bakeri, buat kuih, kek, dan roti.. ebook berharga RM30 | Beli Ebook cara Borong Barang dari China secara online.. ebook berharga RM100
jom bebas hutang
Iklan: Istimewa: Nak lihat Senarai Laman Web Iklan Untuk Letak Iklan? | 5 Tip Kurus, Sihat dan Kulit Cantik. InSyaAllah. Sesuai dengan baik untuk turunkan berat badan. Minuman berperisa kopi hijau yang sedap | Maklumat Appecut Royale. | Nak Baca Al-Quran melalui handphone? | Al Quran Per Kata suatu aplikasi handphone AndroidLink ke Ebook Percuma

Senarai ebook Percuma di Google Drive saya Senarai eBook Percuma di PdfDrive.com

Kembali ke atas
Jemput ke laman ini untuk baca seterusnya


iklan


QR Code Generator
Berminat untuk kongsikan
laman ini kepada rakan-rakan


Terima kasih.
Terima kasih, terima kasih gif, Jual Produk Digital RM2 iaitu Video bertajuk Membuat Stiker WhatsApp., video membuat stiker whatsapp, membuat stiker whatsapp, produk digital rm2, video rm2
Kembali ke atas
X