Tone Excel adalah program Referral | Ciri-ciri Program Tone Excel | Peluang pendapatan pasif dalam bentuk komisyen topup melalui bisnes Sim Kad Tone Excel 

Tone Excel adalah program Referral

Network marketing ada 3 jenis compensation plan iaitu direct selling, multilevel marketing dan referral... Tone excel dibawah referral.

Network marketing adalah jenis pemasaran yg digunakan dlm kebanyakkan bisnes zaman baru yg ada sekarang.

Cara bisnes konvesional adalah trading

Utk network marketing ada 3 jenis iaitu:

*Direct selling*
- Contoh: Abg dan kakak yg jual buku agama kat kedai-kedai makan. Program ni ada komisyen dan bonus tp tak dibenarkan rekrut org bawah

*Multilevel marketing*
- cth: Elken, Hai-o, Pyhtoscience, Amg Mereka jual apa-apa produk mereka menggunakan sistem binary,ada sistem pairing, matrix dan sebagainya. Dapat komisyen dan bonus. Dibenarkan rekrut org bawah

Refferal/affiliate
- cth: Tone excel dan affiliate bisnes. Program yg hanya menggunakan sistem unilevel (matahari) utk pasarkan produk mereka. Insentif jualan diberi kepada penaja yg menjual produk shj.. upline tak dapat apa2 untung dr jualan produk org bwh. Ada bonus dan insentif . Boleh rekrut org baru.

Pendek kata, program network marketing blh digunapakai utk pelbagai produk. Even jual kereta pun dah ada guna sistem ini

MLM bukan bisnes tapi CARA PLAN PEMASARAN

Yg menyebabkan MLM ini menjadi tak elok namanya adalah agen yang menjalankan MLM secara menipu dan makan duit org... MLM itu tidak salah tapi agent tu yang salah.

Sedangkan Majlis Fatwa Kebangsaan itu sendiri mengharuskan MLM ni

Tapi walau bagaimana pon toneexcel adalah sejenis refferal program dimana siapa yg buat kerja dia dapat hasil. siapa malas tiada income atau boleh juga dapat income. Jemput tonton video berkut.


MOTIVASI BISNES SIMKAD
MULA: Motivasi Bisnes Sim Kad Tone Excel | Pendapatan Pasif Jual Simkad | Suatu Program Referral di Malaysia | Cara Menyertai Program Tone Excel | Cara Beli Simkad Tone Excel | Cara memulakan bisnes Tone Excel | Cara aktifkan sim kad Tone Excel | Wajib buat lepas daftar bisnes simkad Tone Excel | Apa yang perlu saya lakukan selepas membeli simkad Tone Excel | Lepas daftar Tone Excel, Nak buat apa? | Cara beli Data Internet Tone Excel | Bisnes Pendapatan Pasif | Soalan Lazim bersama Prospek kita | Tips Jawab Prospek | Adakah Tone Excel tipu? | Tips promosi secara online bagi program Tone Excel melalui Facebook | Belajar cara iklan Tone Excel melalui Facebook | Perkongsian 4 Strategi Kejayaan Tone Excel | Idea Bisnes Pendapatan Pasif | Jom berbisnes bersama Tone Excel | Template Ayat promosi Tone Excel | Contoh Ayat Promosi | Mendapatkan laman web replika secara percuma | Pertanyaan tentang harga pakej | Kenapa harga sim kad Tone Excel mahal | Jika prospek tanya Nak topup Prepaid Tone Excel nanti kat mana | Tone Excel adalah program Referral | Ciri-ciri Program Tone Excel | Koleksi Tips Buat Tone Excel | Tips untuk capai income 4 angka dengan hanya balik modal | SEKOLAH TONE EXCEL | Belajar Tone Excel | Marilah kita bersemangat buat bisnes simkad | Please Dont Give Up sahabat semua


Cara Menyertai Program Tone Excel. Suatu Peluang Pendapatan Pasif.

NOTA UNTUK AHLI GROUP TONE EXCEL
Nota yang ditulis adalah percuma dan kebanyakannya diperolehi melalui WhatsApp Group ToneExcel.

Terima kasih kepada semua ahli group.
cari orang
Ada Pelbagai Ebook Berkualiti dijual di Laman KLIKJER.

Peluang untuk mahir dalam sesuatu perkara melalui pembacaan.

  1. Beli Kereta Import
  2. Bisnes Shopee
  3. Barang dari China
  4. Bisnes Tudung
  5. Bisnes Aiskrim
  6. Rahsia Taobao
  7. Bisnes Air Balang
  8. Instagram Kaboom
  9. Bisnes Homestay
10. Tips Kereta
11. Pikat Suami
12. Bisnes Burger

Senarai tersebut adalah ebook berbayar.



Klik butang ini untuk lihat Ebook yang seterusnya di laman web KLIKJER


Jom memberi bantuan


Jom memberi bantuan



Aplikasi Handphone Android bernama Mesin Sedut Duit



Sabun Basuh Top 5


Berikut adalah perkhidmatan pendaftaran nama domain dan sewa web hosting untuk kerja membina laman web.
Malaysia Web Hosting










Ebook Percuma Tips Promosi Online

Senarai ebook Percuma di Google Drive saya   Senarai eBook Percuma di PdfDrive.com

Kembali ke atas





QR Code Generator
Alamat Laman Web Ini: http://ariffcs.com/bisnes-simkad/?18
  Terima kasih.
Kembali ke atas