Idea Bisnes Pendapatan Pasif | Jom berbisnes bersama Tone Excel | Template Ayat promosi Tone Excel | Contoh Ayat Promosi | Peluang pendapatan pasif dalam bentuk komisyen topup melalui bisnes Sim Kad Tone Excel 

Idea Bisnes Pendapatan Pasif

Berikut adalah cadangan idea untuk mempromosikan bisnes pendapatan pasif iaitu bisnes sim kad Tone Excel.

#1 Jom berbisnes bersama Tone Excel

Nak tak.. apabila orang lain topup handphone, tuan ________ dibayar !

Bisnes Tone Excel ni best. Di Tone Excel, kerja SEKALI ja menjual, kita berpeluang dapat komisen BERKALI-KALI selagi mereka topup & kita topup

Cuba fikir jap. Agak2, berapa ramai orang akan topup HP mereka setiap hari? Agak2, mereka akan berhenti topup tak ?

Bisnesnya pun tak susah. Just tukar simkad ja. Boleh kekal no lama. Guna & topup macam biasa. Dan kenalkan program ni kepada kawan-kawan.

#2 Jom berbisnes bersama Tone Excel

Minggu ni topup RM10. Minggu depan topup lagi RM10

Sedar tak sedar, dalam sebulan aku dah habiskan RM40 untuk topup ja tanpa mendapat apa2 pulangan. Last2, taukeh-taukeh telco tu gak yang kaya.

Macam tu la kisah saya dulu sebelum pakai simkad Tone Excel. Minggu ke minggu, bulan ke bulan, duit keluar beli topup tapi apakan daya. Ia satu keperluan.

Tapi sekarang tak lagi. Saya dah pakai simkad Tone Excel. Saya dibayar & setiap kali family saya, kawan-kawan topup HP mereka, saya pun tak pasal-pasal dapat duit komisen sebab mereka pun pakai simkad Tone Excel.

Sama ada kita join ataupun tak, masih guna handphone. Lebih baik join. Lebih banyak manfaat, lebih banyak ganjaran.

#3 Jom berbisnes bersama Tone Excel

Cuba Bayangkan, Bulan ni komisen RM5 Ribu. Bulan depan pun masih RM5 Ribu !

Katakan komisen tuan ____________ dalam bisnes ni cecah RM5 ribu sebulan la katakan dan tuan __________ pun bercadang nak stop kejap dari kembangkan bisnes ni.

Jangan terkejut kalau bulan depannya, tuan _________ masih komisen RM5 ribu masuk acc bank tuan

Sebab apa ? Sebab orang tak STOP topup handphone. Minggu ni topup, minggu depan topup, bulan ni topup, bulan depan topup.

Best kan bisnes ni ?
Ni yang best Tone Excel ni. Kerja SEKALI ja menjual simkad, dapat untung BERKALI-KALI selagi mereka pakai simkad Tone Excel ni dan topup.

Kita pun tak susah2 nak ingatkan dia supaya topup. pandailah dia nak topup handphone dia. Dia topup, dia topup, kita tak pasal-pasal dapat duit

#4 Jom berbisnes bersama Tone Excel

Selamat petang tuan __________

Tengah tunggu waktu maghrib ya?

Sambil2 tengah tunggu, boleh ambik masa 1 minit ?

Renungkan handphone, buka casing pastu tengok simkad tuan ________

Tanya diri sendiri, "Sudah lama aku guna simkad nie, pernah tak dapat duit ?"

"Dah berapa banyak duit aku labur kat simkad nie?"

Dah buat dan dah dapat jawapannya ?

Kalau tak dapat jawapannya, ingin saya tunjukkan jalannya ?

Caranya, tukar simkad lama kepada simkad Tone Excel. Boleh kekalkan no lama. Guna & topup macam biasa dan promosikan program ini kepada orang ramai.

Ok tuan __________

Salam maghrib.

Sampai jumpa lagi

#5 Jom berbisnes bersama Tone Excel

Kos sara hidup makin tinggi la tuan ________

Betul tak ?

Saya teringat pesan sifu Mazelan Abbas. Income dia di Tone Excel ni dah cecah RM1.5Juta sebulan. Taip ja kat search fesbuk atau youtube nama Mazelan Abbas. Beliau mrupakan idola ahli2 Tone Excel yang lain. Dia bukan pemilik syarikat bisnes ni. Dia sama cam saya, agent je

Dia cakap, nak dpt duit bukan dengan jalan berjimat. Tapi dengan jalan cari duit.

Anak sakit, bawak pi hospital. Bila ditanya kenapa tak bawa pi klinik ja. Dia cakap kena jimat, pi klinik, berbayar, membazir.

Anak sakit, dia boleh cakap kena berjimat. Sebenarnya dia bukan berjimat, tipu ja. Dia takda duit sebenarnya tu.

Lebih kurang camtu la sifu Mazelan cakap, saya pun dah lupa. Hehe tapi ada betulnya. Nak duit, bukan dengan jalan berjimat tapi dengan cara iaitu cari duit.

Sebab tu saya buat bisnes Tone Excel ni. Mari kita sama2 buat bisnes ni. InsyaAllah bisnes ni bakal mengubah hidup tuan _________ dan orang2 yang tuan _________ sayangi

#6 Jom berbisnes bersama Tone Excel

Morning tuan ____________

Pagi ni mood saya happy sangat2. Taktau macam mana nak gambarkan melalui perkataan, susahlah nk gambarkan hehe.

Sempena mood happy harini. Saya nak bagi special diskaun untuk tuan ___________

Jika berminat nak join Tone Excel, modal join RM231. Promosi RM110 tapi special untuk harini. Saya nak bagi special diskaun, modal join RM100 ja. tuan _______ JIMAT RM10

Saya lanjutkan offer ni sehingga hari esok ja.

Tuan ______ cadang nak join harini ka esok ?

_________________

* Nota utk pembaca :

Tengok peristiwa penting. contoh kalau time ni korang hari saya.. bleh ubah skrip kat atas "sempena mood happy" kepada "sempena hari jadi".. atau mungkin time tu kena "hari raya haji".. edit skrip ganti kepada sempena "hari raya haji" ni, saya nak bagi special diskaun bla bla bla


#7 Jom berbisnes bersama Tone Excel

Salam tuan __________

Nak tanya, tuan ___________ masih berminat nak join bisnes Tone Excel ?

_________________

Nota utk anda :

jika dia reply 'minat'.. terus bagi no acc bank untuk mereka buat bayaran.

Jika dia tengok whatsapp korang. blue tick tapi dia tak respon, anggap je korang takde rezeki. takyah nak emotional sangat. next je. cari prospek lain pulak, ramai lagi kat luar sana yg berminat.

Selamat berniaga

Sharing is caring

Motivasi Bisnes Simkad Tone Excel

Cara memulakan bisnes sim kad Tone Excel

MOTIVASI BISNES SIMKAD
MULA: Motivasi Bisnes Sim Kad Tone Excel | Pendapatan Pasif Jual Simkad | Suatu Program Referral di Malaysia | Cara Menyertai Program Tone Excel | Cara Beli Simkad Tone Excel | Cara memulakan bisnes Tone Excel | Cara aktifkan sim kad Tone Excel | Wajib buat lepas daftar bisnes simkad Tone Excel | Apa yang perlu saya lakukan selepas membeli simkad Tone Excel | Lepas daftar Tone Excel, Nak buat apa? | Cara beli Data Internet Tone Excel | Bisnes Pendapatan Pasif | Soalan Lazim bersama Prospek kita | Tips Jawab Prospek | Adakah Tone Excel tipu? | Tips promosi secara online bagi program Tone Excel melalui Facebook | Belajar cara iklan Tone Excel melalui Facebook | Perkongsian 4 Strategi Kejayaan Tone Excel | Idea Bisnes Pendapatan Pasif | Jom berbisnes bersama Tone Excel | Template Ayat promosi Tone Excel | Contoh Ayat Promosi | Mendapatkan laman web replika secara percuma | Pertanyaan tentang harga pakej | Kenapa harga sim kad Tone Excel mahal | Jika prospek tanya Nak topup Prepaid Tone Excel nanti kat mana | Tone Excel adalah program Referral | Ciri-ciri Program Tone Excel | Koleksi Tips Buat Tone Excel | Tips untuk capai income 4 angka dengan hanya balik modal | SEKOLAH TONE EXCEL | Belajar Tone Excel | Marilah kita bersemangat buat bisnes simkad | Please Dont Give Up sahabat semua


Cara Menyertai Program Tone Excel. Suatu Peluang Pendapatan Pasif.

NOTA UNTUK AHLI GROUP TONE EXCEL
Nota yang ditulis adalah percuma dan kebanyakannya diperolehi melalui WhatsApp Group ToneExcel.

Terima kasih kepada semua ahli group.
cari orang
Kembali ke atas





QR Code Generator
Alamat Laman Web Ini: http://ariffcs.com/bisnes-simkad/?3
  Terima kasih.
Kembali ke atas







Seperti diceritakan dalam video, bisnes Tone Excel melepasi 3 penapis iaitu:

Produk:
Kita masih menggunakan Telefon Bimbit.

Maintenance:
Beli topup RM 20 sebulan untuk dapat komisyen.

Market:
Ada 40 Juta Pengguna Telefon Bimbit.

TONE EXCEL MASTERCLASS 1.0
25 November 2017 di pejabat
HQ TONE GROUP


Perkongsian Motivasi dari Naim
yang berjaya mendapat pendapatan pasif melebihi RM 100,000 (bulanan).
Belum menjana pendapatan pasif melalui telefon bimbit?
Cara memulakan bisnes sim kad Tone Excel
Kembali ke atas