Perkongsian 4 Strategi Kejayaan Tone Excel | Peluang pendapatan pasif dalam bentuk komisyen topup melalui bisnes Sim Kad Tone Excel 


4 STRATEGI KEJAYAAN TONE EXCEL

1. JADIKAN SIMKAD TONE EXCEL TALIAN UTAMA.

Bila ini kita lakukan, barulah kita topup penuh..
Tidak berlaku topup berpecah kepada hp lain, barulah masing-masing dapat tinggi points & bila semua orang buat perkara yang sama barulah dapat banyak bonus..
Lagipun kalau tidak dijadikan talian utama, ada yang terlupa topup, sampai ada yang simkad luput & akaun bisnes expired, kan dah rugi tu..
Jangan biarkan perkara ini berlaku..
Diri kita sendiri kena jadikan Tone Excel sebagai talian utama barulah berlaku duplikasi dalam group kita..

2. REGISTER SEMUA AHLI KELUARGA TERDEKAT.

Orang yang paling utama kita perlu register Tone Excel adalah keluarga terdekat kita seperti ibu bapa, suami isteri, anak-anak, adik-beradik, saudara mara, pekerja kita..
Suruh mereka semua tukar & guna simkad Tone Excel..
Kalau mereka tak join pun dah memang mereka topup atau bayar bil hp tiap-tiap bulan, tapi tak dapat apa-apa..
Lebih baik mereka join, dapat juga macam-macam manfaat & yang paling utama boleh buat duit..
Best gilerrrr..

3. KONGSIKAN PELUANG DENGAN ORANG LAIN.

Perkara yang baik kita perlu kongsikan dengan orang lain seperti rakan sekerja, sahabat-sahabat, saudara mara kita & ramai lagi..
Kita kongsikan kepada mereka semasa main golf, main tenis, main badminton, main sepak takraw, main snooker, sambil memancing & macam-macam situasi yang boleh kita gunakan untuk berkongsi peluang hebat ini..
Ceritakan peluang ini & ajak mereka daftar..
Terangkan yang ini bukan MLM, tapi guna handphone macam biasa & dapat upah jika kita kongsikan dengan orang lain..
Itu sahaja..

4. PERLU LAKUKAN SETIAP HARI & KONSISTEN.

Kita haruslah lakukan setiap hari secara konsisten sama ada sponsoring atau servicing group..
Tak kiralah sama ada kita buat part time atau full time..
Bagi yang bekerja itu anda boleh lakukan 1 ke 2 jam sahaja sehari, yang penting buat setiap hari secara konsisten..
Masa kita sendiri yang aturkan..
Buat secara konsisten & berterusan, ambil ilmu, selalu datang preview, buat praktikal, ulang beberapa kali lagi, pasti kita akan mahir..
Bila dah mahir kita sendiri juga akan senang..
Anda buat, anda pasti dapat..

Jemput klik menu BISNES-SIMKAD yang disediakan

MOTIVASI BISNES SIMKAD
MULA: Motivasi Bisnes Sim Kad Tone Excel | Pendapatan Pasif Jual Simkad | Suatu Program Referral di Malaysia | Cara Menyertai Program Tone Excel | Cara Beli Simkad Tone Excel | Cara memulakan bisnes Tone Excel | Cara aktifkan sim kad Tone Excel | Wajib buat lepas daftar bisnes simkad Tone Excel | Apa yang perlu saya lakukan selepas membeli simkad Tone Excel | Lepas daftar Tone Excel, Nak buat apa? | Cara beli Data Internet Tone Excel | Bisnes Pendapatan Pasif | Soalan Lazim bersama Prospek kita | Tips Jawab Prospek | Adakah Tone Excel tipu? | Tips promosi secara online bagi program Tone Excel melalui Facebook | Belajar cara iklan Tone Excel melalui Facebook | Perkongsian 4 Strategi Kejayaan Tone Excel | Idea Bisnes Pendapatan Pasif | Jom berbisnes bersama Tone Excel | Template Ayat promosi Tone Excel | Contoh Ayat Promosi | Mendapatkan laman web replika secara percuma | Pertanyaan tentang harga pakej | Kenapa harga sim kad Tone Excel mahal | Jika prospek tanya Nak topup Prepaid Tone Excel nanti kat mana | Tone Excel adalah program Referral | Ciri-ciri Program Tone Excel | Koleksi Tips Buat Tone Excel | Tips untuk capai income 4 angka dengan hanya balik modal | SEKOLAH TONE EXCEL | Belajar Tone Excel | Marilah kita bersemangat buat bisnes simkad | Please Dont Give Up sahabat semua


Cara Menyertai Program Tone Excel. Suatu Peluang Pendapatan Pasif.

NOTA UNTUK AHLI GROUP TONE EXCEL
Nota yang ditulis adalah percuma dan kebanyakannya diperolehi melalui WhatsApp Group ToneExcel.

Terima kasih kepada semua ahli group.
cari orang
Aplikasi Handphone Android bernama Mesin Sedut Duit



Sabun Basuh Top 5


Berikut adalah perkhidmatan pendaftaran nama domain dan sewa web hosting untuk kerja membina laman web.
Malaysia Web Hosting










Ebook Percuma Tips Promosi Online

Senarai ebook Percuma di Google Drive saya   Senarai eBook Percuma di PdfDrive.com

Kembali ke atas





QR Code Generator
Alamat Laman Web Ini: http://ariffcs.com/bisnes-simkad/?8
  Terima kasih.
Kembali ke atas