BAGAIMANA NAK BERGERAK sebagai ahli Tone Excel 
BAGAIMANA NAK BERGERAK
Bagaimana nak bergerak dlm bisnes ni. Apa yg perlu kita ada?

No 1⃣. kita kena faham sistem dulu. Jika kita faham senang kita nak terangkan kat kawan2. Kumpulkan bahan2 penting. Gambar2. Jadikan 1 folder.

No 2⃣. Kita bukan jual barang, atau kejar target berapa kena capai. Tapi kita hanya share/kongsi peluang kepada ramai org. Buat bisnes ni, bersama membina empayar masing2.

No 3⃣. Bukan join hari ni, hari ni terus dpt income. Tapi ini semua bergantung pada rezeki masing2. Nama pun bisnes adatnya ada gagal ada berjaya. Tapi jangan cipta gagal selamanya. Semua yg berjaya pada masa sekarang bermula dr gagal dahulu.

No 4⃣. Jangan stress2, jika belum dapat orang join kita pada permulaan bisnes, tapi ambil peluang belajar nk jadi mcm org yg berjaya.

No 5⃣. Yakinkan org. Siapa nak yakin ngn aku kan? Mindset tu kita kena buang jauh2 dari dalam diri kita, kena yakin ngn diri sendiri. Jika yakin belum ada, bermaksud kita belum habis belajar lagi. Benda ni kena ada minat.

No 6⃣. Kuasai Media sosial, dunia tu, bukan org lain yg punya, tapi kita punya. Jadi buat je. Jangan fikir org nak cakap apa. Yang penting kita tak buat salah.

No 7⃣. Jangan malu jika mulakan bisnes ni. Takut kawan ejek, sindir atau di kata macam2 di belakang. Tapi tanya diri sendiri, dia atau kamu yg nak berjaya? InsyaAllah.

NO 8⃣. Jika ada sebarang soalan yg agak rumit. Share dalam group whatsapp. Bincang sama2 belajar sama2. Ini lah family kita semua dlm ni.

In sha Allah, kita sama2 berjaya.. jangan rasa jemu utk terus belajar.

Cara Menyertai Program Tone Excel. Suatu Peluang Pendapatan Pasif.

NOTA UNTUK AHLI GROUP TONE EXCEL
Nota yang ditulis adalah percuma dan kebanyakannya diperolehi melalui WhatsApp Group ToneExcel.

Terima kasih kepada semua ahli group.
motivasi

Ada Suatu Program
Pendapatan Pasif

MOTIVASI BISNES SIMKAD
MULA: Motivasi Bisnes Sim Kad Tone Excel | Pendapatan Pasif Jual Simkad | Suatu Program Referral di Malaysia | Cara Menyertai Program Tone Excel | Cara Beli Simkad Tone Excel | Cara memulakan bisnes Tone Excel | Cara aktifkan sim kad Tone Excel | Wajib buat lepas daftar bisnes simkad Tone Excel | Apa yang perlu saya lakukan selepas membeli simkad Tone Excel | Lepas daftar Tone Excel, Nak buat apa? | Cara beli Data Internet Tone Excel | Bisnes Pendapatan Pasif | Soalan Lazim bersama Prospek kita | Tips Jawab Prospek | Adakah Tone Excel tipu? | Tips promosi secara online bagi program Tone Excel melalui Facebook | Belajar cara iklan Tone Excel melalui Facebook | Perkongsian 4 Strategi Kejayaan Tone Excel | Idea Bisnes Pendapatan Pasif | Jom berbisnes bersama Tone Excel | Template Ayat promosi Tone Excel | Contoh Ayat Promosi | Mendapatkan laman web replika secara percuma | Pertanyaan tentang harga pakej | Kenapa harga sim kad Tone Excel mahal | Jika prospek tanya Nak topup Prepaid Tone Excel nanti kat mana | Tone Excel adalah program Referral | Ciri-ciri Program Tone Excel | Koleksi Tips Buat Tone Excel | Tips untuk capai income 4 angka dengan hanya balik modal | SEKOLAH TONE EXCEL | Belajar Tone Excel | Marilah kita bersemangat buat bisnes simkad | Please Dont Give Up sahabat semua


Jom Bebas Hutang


Berikut adalah perkhidmatan pendaftaran nama domain dan sewa web hosting untuk kerja membina laman web.
Malaysia Web Hosting










Ebook Percuma Tips Promosi Online

Senarai ebook Percuma di Google Drive saya   Senarai eBook Percuma di PdfDrive.com

Kembali ke atas





QR Code Generator
Untuk Simpan
Alamat Laman Web Ini:
  Terima kasih.
Kembali ke atas