Skrip prospekting whatsapp sanusi 2017 
Skrip prospekting whatsapp sanusi 2017

Peringatan : bole tengok contoh cara guna skrip ni 👇🏻

fb.com/nusie95/posts/1206580369409532

Tag downline korang dan share.

Salam. Awk yg mintak PM bisnes dri rumah tu kan. Knlkan dri sy sanusi. Blh panggil sy si je nma panggilan. Si nk share pd awk camne dpt duit tetap, tiap2 bulan TANPA henti 😊

Sblm tu blh save nombor whatsapp si dlu utk mengelakkan si di BLOCK oleh whatsapp sbb msj pd org yg x save nombor si. Dh save reply DONESAVE pastu jom kita mulakan? 😊

ok jom mula, bole tau nme dan umur bape ye, dan SEBAB ape awk nk cari side income?

Insyaallah, niat yg baik Allah akan permudahkan, dgn peluang ni, insyaallah awk pasti dpt selesaikan masalah kewangan awk.

Sblm tu, si nk bgtau bisnes ni modal RM110.00 SAHAJA, rendahkan? takyah ribu2, tpi bukan byr skrg. Kalau mampu sila reply MAMPU 😃

alright, ok gini, si nk kongsi rezeki ni, ni bisnes simkad, senang tau bisnes ni, xcaya blh baca FB si dan yg best nye bisnes ni ialah buat online je ddk umh, x jumpa org lgsung, bole dpt duit pencen yg TETAP masuk tiap2 bulan, atlest blh bg duit kt mak ayah pkai simkad ni, ok meh si bantu awk plak ok. Alright, dh pkai ke blm simkad toneexcel? 😃

Ooo belum, ok gini, simkad toneexcel ni fungsi dia cam simkad lain, blh call ape semua. Bezanye simkad ni blh bg duit kat kite tiap2 bulan smpai kite mati. Simkad ni dh masuk tv byk kali dh tau tpi rmai yg x caya, rugi sgt. Alright skrg ni pkai simkad apa?

simkad yg awk pakai skrg ni, pernah tak bg duit RM1000++ kat awk 😃?

Rugi kan, pastu beban lgi awk, topup asik duit kuar je kan, tpi awk x rasa benda tu beban, duit kuar je, dh lah byk beban nk byr, lg2 dh kwin. Alright sblm si cite cara buat duit cara mudah, si nk cite benefit awk dpt kalu join jdi ahli toneexcel 😊

Ok, simkad ni pun guna line celcom tau. Antara benefit ialah, bila awk dh dpt simkad toneexcel ni kt tangan awk, no lama awk blh kekalkan. Pastu kalu topup RM30 dpt 1.5GB. Pastu kalu topup RM50 dpt 2GB. Pastu topup RM60 dpt 2.5GB. Pastu Toneexcel ni bekerjasama dgn Tonegroup syarikat yg kukuh, so dibawahnya ada air asia n sbgainya. Pastu tiap kali awk topup, 3% msuk dlm akaun bank awk.

Pastu free insuran kemalangan bernilai rm50k dri etiqa takaful, pastu awk akan dpt free no idp atau no ahli utk berbisnes dan yg PENTING sekali pasni sy nk cite peluang awk buat DUIT n income tu blh DIWARISI bila awk dh xde kat dunia nnti, menarik tak benefit awk dpt? Jika fhm n nk tau lagi replay TERUSKANLAH 😊

INSURAN ETIQA TAKAFUL PERCUMA
===============================

Kisah salah seorang pengguna Tone Excel yang pernah mendapat Insuran RM50,000

https://www.youtube.com/embed/YepMxkaT8-s

Malang tidak berbau...ramai yang tidak peduli tentang #INSURAN ni.. dan banyak yang tidak ambil insurans sebab TIDAK MAMPU bayar bulan2....

tapi untuk penguna simkad dibawah naungan #Tunetalk, anda pakai sim dan topup minimum RM50 sebulan akan melayakkan anda untuk mendapat perlindungan insurans kemalangan peribadi daripada Etiqa Takaful berjumlah RM50,000 ...

Tiada bayaran bulanan ya... hanya buat isian topup...untuk kegunaan sendiri juga.. bukan bayar untuk insurans tu ..

mahu atau tidak mahuanda tetap pakai simkad..
Cuma anda yang tentukan...mahu yang terbaik atau yang sangat2 terbaik...



Ok meh si cite cara buat duit plak, tp ni nk buat atau x terpulang, xde paksaan pun, tetap dpt kelebihan2 tadi 😃

Ni best, awk xjual topup n awk xperlu ada kdai, tpi bila org2 topup, dimana shja n bila2 masa pun, 26% dari jumlah topup mereka Toneexcel byr pd awk, xpsal2 akaun bank awk penuh duit. Keje awk SERIUS SENANG, awk just share peluang bisnes ni pd org yg pkai fon. Berjuta org pkai fon kt malaysia ni, so keje awk jdi senang sbb market LUAS, pastu tlg daftarkan mereka dgn idp awk tdi, so tiap kali mereka topup awk dpt duit walaupun tgh tido. Agak2, tiap hri bape rmai org topup? Agak2 org benti topup x? Cuba fikir 😃

Pastu kalu awk stop jual simkad ni pun, awk masih lg dibayar, tiap kali org topup. Jual sekali, tpi untung berkali2 smpai la awk dh xde kt dunia ni. Income awk pun blh wariskan kt anak2 awk nnti selagi simkad yg awk pakai ni aktif 😃

Nampak x bisnes ni sgt senang? Kalau fhm n nk tau lagi replay TERUSKANLAGI 😉

Pastu yg best dlm bisnes ni awk xyah pening2 kepala dh mcm mne nk sruh org beli atau pkai simkad ni dgn awk sbb si akan ajar awk dgn buat online je, takyah kuar umah jumpa org bole buat org lain bankin duit kat awk nk beli simkad ni, contoh mcm si dgn awk skrg ni, si xknl pun awk sblm ni kan, si yg akan ajar awk a smpai z 😃

Skrg si nk yakinkan awk utk join bisnes ni tanpa rasa takut, ragu2 dan was2, insyaallah, dgn cara ni awk dpt selesaikan masalah kewangan awk

( Gambar 1 )
Ini bukti komisen toneexcel msuk tiap2 bulan dlm bank, walaupun kite dh benti buat, masih dpt komisen sbb manusia tidak pnh benti utk topup dan komisen tu tetap menaik, menaik, menaik dan berkembang tiap2 bulan. Menarik kan 😊

( Gambar 2 )
Sebenarnye kite bole dpt duit pencen yg byk time waktu muda, asbabnye tukar simkad toneexel je, sbb tu si beria2 sgt nk ajak awk plak dpt duit pencen. Tukar simkad je, pastu no lame blh kekalkan.

( Gambar 3 )
Group support pun ade utk support awk, segala masalah akan kami bantu 😊😊 awk join bisnes ni, awk akan dpt ilmu rahsia cara mudah buat duit.

( Gambar 4 )
Cuba pikir balik, selama pkai hp pnh x kita dibayar. Agak2 smpai bile kite nk bayar? Contoh la, nnti kalu awk dh cecah 4 angka sebulan. Awk pun stop jual simkad ni, tpi awk masih dibayar tiap kali org topup. Jual sekali, tpi dpt berkali2 smpai la kite dh xde kt dunia ni. Income ni pun blh wariskan kt anak2 kite selagi simkad yg si pakai ni aktif 😊

( Gambar 5 )
Tamat dah penerangan si pd awk. Berminat nk dgr tawaran special si? Tawaran special ni hanya utk yg berminat dan nk si jadi mentor awk utk ajar cara buat bisnes ni dgn senang.

Berminat? Sila reply "saya nak"

( Gambar 6 )
Welcome awk isi detail dibawah SEKARANG tau utk dptkan harga kasih sayang si:-

Nama penuh
No ic

Si akan guide awk ok, x sabar nk tgk awk berjaya dgn si nnti :)

( Gambar 7 )
Harga normal RM139.60 tapi si bagi harga KASIH SAYANG RM110.00 shja, khas utk awk yg berminat, awak akan dapat:-

1. Sekeping simkad, dlm simkad tersedia RM30 dan 1gb internet.
2. Buku rahsia buat duit dgn pantas, group kami je ada.
3. Group support whatsapp dan FB utk bagi awak power.
4. No idp @ no ahli utk berniaga, terpulang pd awk nk berniaga atau tak tpi tetap dpt.
5. Free ilmu rahsia utk tarik orang join.
6. Website percuma utk msukkan akaun bank dan tgk komisen msuk dan lain2.

Simkad ni la yg bagi gaji dekat awk nanti, tiap2 bulan dpt mcm sy.

( Gambar 8 )
Thanks percaya si utk bantu awk. Mudah awk, langkah pertama, awk perlu daftar dlu utk dptkan simkad & buku rahsia si ni. Bankin ke akaun MAYBANK 156114285039 AHMAD SANUSI BIN IDRIS. serendah RM110.00 yg mna segalanya si bg.

Jadi, bisnes ni total RM139.60 campur buku rahsia dan postage. Tapi skrg si bg harga special RM110.00 SAHAJA (JIMAT RM29.60). Bole kan awk bankin ESOK, petang tu si nk pos dah, cepat sikit sampai 😃

Kalau bole reply, ESOK SAYA BANKIN

Alhamdulilah, terbaik la awk nmpak potensi bisnes ni, org xkan benti utk topup kan sbb keperluan, dh la nk jual simkad ni kacang je, online je pun, insyaallah si akan ajar lg awk buat bisnes ni cara senang lpas bankin 🙂

Tq sudi msj dgn sy nk guna simkad toneexcel ni, harap sukses bersama sy k, sy ckp jgn bantah sepatah tau, janji 😉

Buat 1 dan 2 jika nk si jdi mentor awk ya.
1. save no wasap sy skrg utk mengelakkan sy di BAN oleh whatsapp sbb msj pd org yg x save nombor sy.
2. pegi add fb sy skrg ye:-
Fb: Ahmad Sanusi (Junior Centre)

Dh buat 1 dan 2? Sila reply "bereh"

Kalau awk nk dapatkan macam2 ilmu boleh baca fb si. Jgn mulakan promosi, jgn ceritakan apa2 pd org lain, sbb kita guna sistem, kalau awk buat, awk akan rosakkan market awk sndiri, si nasihatkan ni utk pastikan awk berjaya secepat yg mungkin. Dengar nasihat si sebagai mentor awak.

Besok n seterusnya si akan bagi lagi info pasal toneexcel lg, baru awak akan rasa peluang ni betol2 selesaikan masalah kewangan awak.

( Tengah2 ni buat proses follow up )

[ Pastu send ayat ni bile tibe tarikh prospek nk bankin👇🏻]

Salam awk, hri ni tarikh awk bank in kan? Lepas bankin bg resit tau, si akan pos kan simkad n buku rahsia. Tak sbar si nk ajar awk buat duit ni, nnti awk dpt simkad kt tangan, si terus ajar cara pkai ok 🙂

[ Kalau prospek tak bankin jugak tarikh tersebut bagi ayat ni 👇🏻]

Salam awk, mcm mana? dh bankin lom? Hri ni dh lebih tarikh awk ckp nak bank in, x sanggup sy kena tipu 😔

[ Kalau prospek ckp pasal call, sms dan data sikit atau bandingkan dgn dia punya bagi ayat ni👇🏻]

( Gambar 9 )
Bila awk ada unlimited income, automatic awk akan dpt kuasai unlimited data internet, call & sms. Download la segala apa yg awk nak, call la sesape saja yg awk suka. Jdi awk xperlu risau lg psal internet apa semua? Jelas? 🙂

( Gambar 10 )
Sbb tu sy ajak awk pakai scra percuma, bukan suruh berjimat, tp untung, nak 100gb pn xda hal, sy x pernah lagi fikir nk langgan internet nk berjimat bagai, sy on je data jadikan sbg pay per use je. Apa ada hal bukan saya yg keluar duit pun, simkad saya yg bayar kan.

Pastu bagi ayat derect, camni👇🏻

Dah baca kan?👆🏻so awk nk keep going atau cancel? 😃

Nota:
Ayat derect ni bole digunakan utk prospek yg byk alasan. Jika prospek nk cancel kite next, takyah pening2 kepala dan takyah nk nangis.

( situasi2 lain👇🏻)

[ Kalau prospek tanya camne nk topup, korang bg ayat ni👇🏻]

Nk topup pun sng, sbb ada kt mne2 je, ckp nk topup tunetalk, so xde mslah utk topup 🙂

[ Kalau prospek kurang faham pasal cash bank, korang bg ayat ni👇🏻]

Bonus ni, kite panggil cash back, tiap kali awk topup, 3% dari nilai topup akn di bank in semula ke dalam akaun bank awk. Contoh topup rm50 x 3% = rm1.50 Cash akn masuk dlm akaun bank awk 😍😍😍

[ Kalau prospek kurang faham pasal level2 tu, korang bg ayat ni👇🏻]

Sng je nk fhm, ok camni, tiap kali org yg awk daftar kan tu topup, awk dpt duit, tp bkn amik duit dorang tau, ni syarikat bayarkn 😍

Contoh : mak awk topup awk dibayar dan mak awk jugak dibayar. Adik awk topup awk dibayar dan adik awk jugak dibayar. Bila org yg kita dftar tu topup, syarikat akan bayar gaji kt kita sbnyak 20% @ 26%

Level 1 = 6% @ 10% dan Level 2 = 3% dan Level 3 = 11% @ 13%

Kenapa ada beza 20% dan 26%? Ni jwapannye. Kalau awk topup RM20 smpai RM59.99 awk akn dpt 20% dan kalau awk topup RM60 keatas awk dpt 26% (max). Jelas?

[ Kalau prospek pasal big point, korang bg ayat ni👇🏻]

Bole rujuk website khas kami 👇🏻😃

Http://www.tonegroup.net/airasia-big-points

[ Kalau prospek tanya pasal insuran, korang bg ayat ni👇🏻]

Bole rujuk website khas kami 👇🏻😃

tonegroup.net/personal-accident-insurance

[ Kalau prospek tanya pasal calling rates, korang bg ayat ni👇🏻]

Bole rujuk website khas kami 👇🏻😃

Http://www.tonegroup.net/local-rates

[ Kalau prospek tanya pasal internet korang bg ayat ni👇🏻]

Bole rujuk website khas kami, yg promosi pun ada 👇🏻😃

Http://www.tonegroup.net/data-rates

___________

Tips :

1. Sebelum guna baca bismillah.
2. Open mind menerima rejection.
3. Hati tak bergantung kpd skrip tapi Allah.
4. Gagal follow tips ni insyaallah gagal dlm prospekting.
5. Istiqamah dlm prospekting.

Nota :

1. Letak skrip ni dlm smart keyboard
2. Ubah nme panggilan korang.
3. Ubah akaun bank korang.
4. Ubah nme fb korang.

Peringatan : bole tengok contoh cara guna skrip ni 👇🏻

fb.com/nusie95/posts/1206580369409532

#skripprospekting #whatsapp
#skripsanusi #skripsanusi2017

Cara Menyertai Program Tone Excel. Suatu Peluang Pendapatan Pasif.

NOTA UNTUK AHLI GROUP TONE EXCEL
Nota yang ditulis adalah percuma dan kebanyakannya diperolehi melalui WhatsApp Group ToneExcel.

Terima kasih kepada semua ahli group.
motivasi

Ada Suatu Program
Pendapatan Pasif

MOTIVASI BISNES SIMKAD
MULA: Motivasi Bisnes Sim Kad Tone Excel | Pendapatan Pasif Jual Simkad | Suatu Program Referral di Malaysia | Cara Menyertai Program Tone Excel | Cara Beli Simkad Tone Excel | Cara memulakan bisnes Tone Excel | Cara aktifkan sim kad Tone Excel | Wajib buat lepas daftar bisnes simkad Tone Excel | Apa yang perlu saya lakukan selepas membeli simkad Tone Excel | Lepas daftar Tone Excel, Nak buat apa? | Cara beli Data Internet Tone Excel | Bisnes Pendapatan Pasif | Soalan Lazim bersama Prospek kita | Tips Jawab Prospek | Adakah Tone Excel tipu? | Tips promosi secara online bagi program Tone Excel melalui Facebook | Belajar cara iklan Tone Excel melalui Facebook | Perkongsian 4 Strategi Kejayaan Tone Excel | Idea Bisnes Pendapatan Pasif | Jom berbisnes bersama Tone Excel | Template Ayat promosi Tone Excel | Contoh Ayat Promosi | Mendapatkan laman web replika secara percuma | Pertanyaan tentang harga pakej | Kenapa harga sim kad Tone Excel mahal | Jika prospek tanya Nak topup Prepaid Tone Excel nanti kat mana | Tone Excel adalah program Referral | Ciri-ciri Program Tone Excel | Koleksi Tips Buat Tone Excel | Tips untuk capai income 4 angka dengan hanya balik modal | SEKOLAH TONE EXCEL | Belajar Tone Excel | Marilah kita bersemangat buat bisnes simkad | Please Dont Give Up sahabat semua


Jom Bebas Hutang


Berikut adalah perkhidmatan pendaftaran nama domain dan sewa web hosting untuk kerja membina laman web.
Malaysia Web Hosting










Ebook Percuma Tips Promosi Online

Senarai ebook Percuma di Google Drive saya   Senarai eBook Percuma di PdfDrive.com

Kembali ke atas





QR Code Generator
Untuk Simpan
Alamat Laman Web Ini:
  Terima kasih.
Kembali ke atas