Duit segera dengan modal beli Aplikasi Duit | Pelbagai iklan peluang perniagaan online

Ebook Percuma Tips Promosi Online

Klik link ini untuk lebih banyak senarai Ebook Percuma di Google Drive saya

Ebook percuma 100 cara mempromosikan barang online
100 cara mempromosikan produk online

Ebook Percuma Rahsia Pengiklanan Efektif Rahsia Pengiklanan Efektif
Teknik Kencangkan Jualan | Mendidik masyarakat Malaysia untuk jadi bijak, cekap dan pantas dalam menghasilkan mesin-mesin duit menerusi perkataan.
Ebook Teknik Kencangkan Jualan

Pakej Aplikasi Duit

Pakej Aplikasi Duit mengandungi ebook yang berbayar dan perisian Android yang berbayar sebagai usaha dan juga bahan bacaan untuk belajar buat duit secara sampingan dari rumah.

1. Ratusan himpunan E-Book.

Ada koleksi besar (dalam ratusan) himpunan E-Book yang dikumpulkan oleh penjual Aplikasi Duit selama ini. Penjual tersebut telah membelanjakan wang yang cukup besar untuk mendapatkan koleksi ebook ini. Isi ebook tersebut ada pelbagai cara untuk menjana wang. Ia bernilai lebih RM 15,000. Beberapa E-Book tersebut mempunyai lesen jualan semula.

2. Koleksi template Excel spreadsheet.

Koleksi template Excel spreadsheet sebagai idea mencapai kebebasan kewangan dengan berusaha. Suatu koleksi peribadi yang bernilai.

3. Keahlian portal istimewa.

Di dalamnya portal tersebut, disediakan pelbagai tools atau peralatan untuk digunakan bagi tujuan penjanaan wang.

4. Akses BLOG premium members-only.

Akses ke Blog premium yang dikhaskan kepada pembeli VIP sahaja. Blog ini dikemaskini dari masa ke semasa. Pelanggan juga boleh memberikan komen dan meminta nasihat daripada penjual Applikasi Duit melalui BLOG premium members-only tersebut.

5. Perisian Aplikasi Duit di Hanphone Android.

Perisian Android yang bernilai USD200 iaitu dalam kira-kira RM850.

Cara guna Applikasi Duit

Apa kata 5 orang pengguna yang telah mencuba program Aplikasi Duit yang berharga RM290, sebagai suatu cara untuk buat duit segera melalui handphone Android mereka?

Kata pengguna 1: "Saya hanya ingin memberikan satu atau dua komen mengenai produk Aplikasi Duit ini. Ia memang berkesan sekali dan mudah dengan hanya satu tap dan klik di handphone saya sahaja. Sebaik saya install dan klik, tiba-tiba duit mula masuk ke akaun bank saya. Memang mengejutkan dan 100% betul seperti yang diceritakan. Jika anda ingin mengubah hidup anda, saya cadangkan supaya anda dapatkan aplikasi hebat ini."

Kata pengguna 2: Anda dalam keadaan terdesak? Nasihat saya dapatkan Aplikasi Duit ini. Mudah sekali, dengan hanya satu klik boleh buat duit. Memang pada mula macam tidak percaya tetapi sebaik saya pasang aplikasi ini di handphone saya baru nampak keajaiban duit yang masuk tak henti-henti. Bulan ini saya dah buat RM20 ribu dan masih lagi duit dok masuk tak henti-henti. Memang power dan berbaloi sekali.

Kata pengguna 3: Assalamualaikum, ini review saya. Saya dulu pun mengalami masalah kewangan yang terlalu teruk. Tetapi satu hari terjumpa laman web ini dan hari ini hidup saya sudah berbeza sekali. Begitu mudah sekali buat duit rupanya. Hanya dari handphone sahaja. Aplikasi ini best dan canggih sekali. Saya memang recommend anda muat turun aplikasi dan pasang di handphone anda sekarang juga!

Kata pengguna 4: Saya sebelum ini telah berbelanja ribuan ringgit membeli ebook, hadiri seminar dan join macam-macam program MLM dan pelaburan. Tak sangka saya hanya dengan bayar RM290 untuk aplikasi ini, pulangan saya melebihi 10 kali ganda. Aplikasi ini memang hebat, bagus dan amat mudah digunakan. Saya rasa sesiapa saja pun boleh buat duit dengan aplikasi ini, baik pelajar sekolah mahupun warga emas.

Kata pengguna 5: I downloaded the AD app last week. I was skeptical at first whether this app can make money, but after 2 days, money started flowing into my bank account. This app is the real deal! Amazing app that can really make money for you non-stop! Very happy customer.

Nota: Kata-kata 5 orang pengguna di atas di copy and paste dari laman web Aplikasi Duit ini.

Mungkin kita boleh cuba menggunakan perisian ini sebagai suatu cara untuk cari duit tambahan yang segera dengan cara yang senang. Jika tidak berjaya, ada tawaran pemulangan wang selepas 56 hari.

Jualan Aplikasi Duit adalah terhad. Ada nota di laman web Aplikasi Duit seperti berikut.

"Sudah 190 lesen aplikasi sudah terjual. Tinggal hanya beberapa lesen aplikasi sahaja yang masih lagi boleh dibeli. Jika anda mahu, anda perlu cepat sekarang tanpa berfikir panjang lagi dan melakukan tempahan di bawah. CEPAT! Nanti menyesal tak sudah nanti"

Ini adalah suatu peluang terhad untuk membeli aplikasi telefon Android yang mana ia mempunyai fungsi tambahan untuk menjana duit segera seperti yang diceritakan di laman web Aplikasi Duit.

Jika tidak berjaya dapat duit, ada tawaran pemulangan wang selepas 56 hari kepada mereka yang beli Aplikasi Duit tetapi tidak dapat buat duit atau tak balik modal

Nota: Program Aplikasi Duit tersebut adalah suatu software bagi handphone Android.


Jemput ke laman web Aplikasi Duit guna handphone Android

Terima kasih.
Kembali ke atas
Pelbagai Ebook Berkualiti di Laman KLIKJER

Antara cara untuk meningkatkan kemahiran diri adalah melalui pembacaan.

  1. Bisnes Air Balang
  2. Rahsia Taobao
  3. Bisnes Aiskrim
  4. IG Kaboom
  5. Tips Kereta
  6. Pikat Lelaki atau Suami
  7. Bisnes Burger

Klik link ini untuk lihat Ebook yang seterusnya
Jom memberi bantuanKembali ke atas
Link untuk kongsi
Terima kasih.