Assalamualaikum & Hi anda

Sedar tak sedar, tinggal beberapa bulan sahaja lagi untuk kita sampai ke bulan Ramadhan.

"Semoga kita dipanjangkan usia agar dapat bertemu bulan Ramadhan pada tahun ini."

Dan seperti biasa, bila tiba bulan Ramadhan nanti, ramai yang akan cuba untuk menjana pendapatan tambahan atau sampingan dengan cara berniaga.

Kalau anda ada terfikir untuk buat apa-apa projek sampingan pada bulan Ramadhan nanti.... inilah waktunya untuk anda mulakan langkah.

Beli Ebook Bisnes Air Balang

Maklumlah, pada waktu ini, sudah ada beberapa tempat yang akan mula membuka pendaftaran untuk sewa tapak bagi bazar ramadhan nanti. Lebih-lebih lagi bagi tempat yang HOT! Memang kena cepat, kalau lambat hantar borang permohonan tapak.. memang melepaslah jawabnya.

Jadi... anda sudah ada terfikir untuk buat apa-apa projek sampingan?

Jika belum ada.... saya nak cadangkan anda buat projek bisnes air balang.
Bisnes air balang ni memang sudah sebati dengan bazar ramadan.

Pergi mana-mana bazar Ramadhan, mesti ada orang jual air balang.
Sebab apa?... Sebab air balang ni memang ada permintaan...dan memang orang cari di bazar ramadhan. Tambahan lagi bila cuaca tengah panas dan haus.. memang berebut orang beli!

Beli Ebook Bisnes Air Balang

Jadi, bila jual air balang ini...memang tidak timbul persoalan.. "Ada ke orang nak beli?"
Sebab, memang mesti ada orang yang akan beli.

Persoalan yang lebih utama ialah... "Ada ke orang nak beli dari aku?"

Maklumlah, nak buat bisnes air balang ini tidak perlukan modal yang besar, biasanya sekitar RM1,000 sahaja sudah mencukupi. Sebab itu ramai juga peniaga yang cuba menjual air balang.

Maka, wujudlah sedikit persaingan antara peniaga!

Hah! Maka disinilah anda perlukan ilmu & strategi jika mahu berniaga air balang!
Macam mana nak tarik pelanggan untuk membeli air dari anda?
Apa kelebihan air anda berbanding air orang lain?
Air apa yang paling ramai orang suka dan paling laris untuk dijual?

Benda-benda tu semua kena tahu....
Kalau tak tahu.. kenalah cari ilmu dan belajar!.

Beli Ebook Bisnes Air Balang

Berita baiknya!
Ada brader ni sudi berkongsi ilmu dan strategi yang dia gunakan di dalam menjual air balang di bazar ramadhan.

Tahun ini dah masuk tahun ke-10 dia menjual air balang!
Tahun lepas, untung dia berniaga air balang di bazar ramadhan, Alhamdulillah.. dapat RM7,000 lebih.

Malah, ramai juga peniaga yang amalkan ilmu & strategi brader ini.. habis licin air balang yang mereka jual!

Kalau anda nak tahu macam mana brader ini jual air balang di bazar ramadhan sampai boleh untung besar.. anda boleh klik link dibawah..!

Jumpa disana!


Beli Ebook Bisnes Air Balang

Beli Ebook Bisnes Air Balang
berharga RM60



Nak lihat iklan bertajuk Jom Bebas Hutang? Jemput klik banner ini.

Iklan: Jualan ebook menarik: Jom belajar berniaga walaupun sedang duduk di rumah. Beli Ebook Panduan Berniaga secara Online menggunakan Shopee. Ebook yang dijual berharga RM100 | Ebook Jom Bebas Hutang yang berharga RM27 | Panduan berniaga dan Bisnes di Instagram.. ebook berharga RM70 | Ebook Bisnes Air Balang yang berharga RM60 | Kira-kira modal Bisnes Air Balang | Nak tau cerita untung Bisnes Air Balang? | Untung Bisnes Aiskrim.. ebook berharga RM60 | Untung Bisnes Bakeri, buat kuih, kek, dan roti.. ebook berharga RM30 | Beli Ebook cara Borong Barang dari China secara online.. ebook berharga RM100

Iklan: Istimewa: Nak lihat Senarai Laman Web Iklan Untuk Letak Iklan? | Nak Baca Al-Quran melalui handphone? | Al Quran Per Kata suatu aplikasi handphone Android



Iklan: Jualan Peralatan Elektrik: Beli penapis air | Beli eSpring "Sistem rawatan air di dalam rumah", Sistem Rawatan Air eSpring memperbaiki rasa, bau dan kejernihan air | Buy KitchenAid Mixer "Pengadun KitchenAid - Candy Apple" untuk mengadun bahan-bahan masakan seperti telur, krim putar, kek span, doh yis, roti, doh pizza, doh biskut, bater kek & pai, aising krim, dll | Beli pembuat roti bakar, bread maker | Beli Oven Noxxa "Oven pembuat roti dan pembakar roti berjenama Noxxa. Ia melakukan tugas untuk anda dari menguli, mengembangkan doh hinggalah membakar roti, ban, kek, pastri, biskut, ayam panggang, ikan bakar, roti bakar bawang putih yang garing dan banyak lagi" | Beli Periuk tekanan multifungsi elektrik, Pressure Cooker | "Periuk Tekanan Multifungsi Elektrik berjenama Noxxa" | Beli vakum dan mop elektrik, vacuum and mop cleaner | Beli Pembersih Vakum Tanpa Wayar "Pembersih vakum dan mop elektrik tanpa wayar" | Beli tilam sokong tulang belakang, proven by back care experts | Buy Tilam Chiromax Freshguard Dreamland "Tilam untuk penjagaan tulang belakang" | Beli Atmosphere Sky "Air Treatment System provides clean indoor air that otherwise can contain pollution, viruses, allergens, mould and mildew" | Penapis udara di dalam rumah berjenama Atmosphere Sky | Beli Atmosphere Drive "Car Air Treatment System" | Penapis udara di dalam kereta berjenama Atmosphere Drive





Berikut adalah Senarai Ebook Berkualiti dijual di Laman KLIKJER

Peluang untuk mahir dalam sesuatu perkara melalui pembacaan.

1. Jom Bebas Hutang
2. Lubuk Bundle
3. Bisnes Shopee
4. Beli Kereta Import
5. Barang dari China
6. Bisnes Tudung
7. Bisnes Aiskrim
8. Rahsia Taobao
9. Bisnes Air Balang
10. Instagram Kaboom
11. Bisnes Homestay
12. Tips Kereta
13. Pikat Suami
14. Bisnes Burger

Senarai di atas adalah ebook yang dijual.



Klik butang ini untuk lihat Ebook yang seterusnya di laman web KLIKJER


Jom memberi bantuan



stay at home, duduk di rumah

Klik sini untuk baca seterusnya




Berikut adalah perkhidmatan pendaftaran nama domain dan sewa web hosting untuk kerja membina laman web.
Malaysia Web Hosting










Link ke Ebook Percuma

Senarai ebook Percuma di Google Drive saya Senarai eBook Percuma di PdfDrive.com

Kembali ke atas

QR Code Generator


Terima kasih.
Kembali ke atas
X