Hi anda

Betul! Zaman sekarang ni, jual aiskrim secara parttime pun boleh jana antara RM2,000 hingga RM5,000 sebulan. Kalau usaha lebih lagi.. insyallah boleh dapat lebih daripada tu..

Buat part time ni, maksudnya.. hanya menjual pada hari Sabtu-Ahad sahaja... time-time cuti hujung minggu.

Tak percaya? Percayalah.... ini beberapa bukti mereka yang telah berjaya jana ribuan ringgit berniaga secara part time, dengan hanya menjual aiskrim sahaja pada hari sabtu dan ahad!




Apa Rahsianya?

Mestilah ada rahsia!

Pertama sekali.... anda kena tahu macam mana nak buat aiskrim?

Kedua..... anda kena tahu kat mana nak jual ais krim tersebut? Orang kata.. tempat "lubuk"... kalau tahu lubuk ni.. insyallah boleh jual sampai RM10,000 macam kawan kita kat atas tu!

Ini Rahsianya!

Berita baik! Rahsia tersebut kini telah di dedahkan oleh anak "Jutawan Senyap Malaysia", iaitu saudara Afiq Rusly.

Beliau telah menulis ilmu bisnes aiskrim ini secara lengkap di dalam sebuah ebook yang berjudul "Bisnes Aiskrim".

Kalau anda berminat untuk mengetahui ilmu serta rahsia bisnes aiskrim ini... klik sahaja link dibawah!


Beli Ebook Bisnes Aiskrim

Beli Ebook Bisnes Aiskrim
berharga RM60



Nak lihat iklan bertajuk Jom Bebas Hutang? Jemput klik banner ini.

Iklan: Jualan ebook menarik: Jom belajar berniaga walaupun sedang duduk di rumah. Beli Ebook Panduan Berniaga secara Online menggunakan Shopee. Ebook yang dijual berharga RM100 | Ebook Jom Bebas Hutang yang berharga RM27 | Panduan berniaga dan Bisnes di Instagram.. ebook berharga RM70 | Ebook Bisnes Air Balang yang berharga RM60 | Kira-kira modal Bisnes Air Balang | Nak tau cerita untung Bisnes Air Balang? | Untung Bisnes Aiskrim.. ebook berharga RM60 | Untung Bisnes Bakeri, buat kuih, kek, dan roti.. ebook berharga RM30 | Beli Ebook cara Borong Barang dari China secara online.. ebook berharga RM100

Iklan: Istimewa: Nak lihat Senarai Laman Web Iklan Untuk Letak Iklan? | Nak Baca Al-Quran melalui handphone? | Al Quran Per Kata suatu aplikasi handphone Android



Iklan: Jualan ebook menarik: Jom belajar berniaga walaupun sedang duduk di rumah. Beli Ebook Panduan Berniaga secara Online menggunakan Shopee. Ebook yang dijual berharga RM100 | Ebook Jom Bebas Hutang yang berharga RM27 | Panduan berniaga dan Bisnes di Instagram.. ebook berharga RM70 | Ebook Bisnes Air Balang yang berharga RM60 | Kira-kira modal Bisnes Air Balang | Nak tau cerita untung Bisnes Air Balang? | Untung Bisnes Aiskrim.. ebook berharga RM60 | Untung Bisnes Bakeri, buat kuih, kek, dan roti.. ebook berharga RM30 | Beli Ebook cara Borong Barang dari China secara online.. ebook berharga RM100

Iklan: Istimewa: Nak lihat Senarai Laman Web Iklan Untuk Letak Iklan? | Nak Baca Al-Quran melalui handphone? | Al Quran Per Kata suatu aplikasi handphone Android




Iklan: Jualan Peralatan Elektrik: Beli penapis air | Beli eSpring "Sistem rawatan air di dalam rumah", Sistem Rawatan Air eSpring memperbaiki rasa, bau dan kejernihan air | Buy KitchenAid Mixer "Pengadun KitchenAid - Candy Apple" untuk mengadun bahan-bahan masakan seperti telur, krim putar, kek span, doh yis, roti, doh pizza, doh biskut, bater kek & pai, aising krim, dll | Beli pembuat roti bakar, bread maker | Beli Oven Noxxa "Oven pembuat roti dan pembakar roti berjenama Noxxa. Ia melakukan tugas untuk anda dari menguli, mengembangkan doh hinggalah membakar roti, ban, kek, pastri, biskut, ayam panggang, ikan bakar, roti bakar bawang putih yang garing dan banyak lagi" | Beli Periuk tekanan multifungsi elektrik, Pressure Cooker | "Periuk Tekanan Multifungsi Elektrik berjenama Noxxa" | Beli vakum dan mop elektrik, vacuum and mop cleaner | Beli Pembersih Vakum Tanpa Wayar "Pembersih vakum dan mop elektrik tanpa wayar" | Beli tilam sokong tulang belakang, proven by back care experts | Buy Tilam Chiromax Freshguard Dreamland "Tilam untuk penjagaan tulang belakang" | Beli Atmosphere Sky "Air Treatment System provides clean indoor air that otherwise can contain pollution, viruses, allergens, mould and mildew" | Penapis udara di dalam rumah berjenama Atmosphere Sky | Beli Atmosphere Drive "Car Air Treatment System" | Penapis udara di dalam kereta berjenama Atmosphere Drive





Berikut adalah Senarai Ebook Berkualiti dijual di Laman KLIKJER

Peluang untuk mahir dalam sesuatu perkara melalui pembacaan.

1. Jom Bebas Hutang
2. Lubuk Bundle
3. Bisnes Shopee
4. Beli Kereta Import
5. Barang dari China
6. Bisnes Tudung
7. Bisnes Aiskrim
8. Rahsia Taobao
9. Bisnes Air Balang
10. Instagram Kaboom
11. Bisnes Homestay
12. Tips Kereta
13. Pikat Suami
14. Bisnes Burger

Senarai di atas adalah ebook yang dijual.



Klik butang ini untuk lihat Ebook yang seterusnya di laman web KLIKJER


Jom memberi bantuan



stay at home, duduk di rumah

Klik sini untuk baca seterusnya




Berikut adalah perkhidmatan pendaftaran nama domain dan sewa web hosting untuk kerja membina laman web.
Malaysia Web Hosting










Link ke Ebook Percuma

Senarai ebook Percuma di Google Drive saya Senarai eBook Percuma di PdfDrive.com

Kembali ke atas

QR Code Generator


Terima kasih.
Kembali ke atas
X