Hi anda

Jika anda pandai & suka masak atau suka buat kuih, kek, roti dan sebagainya!
Kenapa tidak jadikan aktiviti tersebut sebagai sesuatu yang boleh menambahkan pendapatan?

Buat bisnes orang kata...!
Bisnes bakeri... atau bisnes kuih-muih atau bisnes kek & roti!

Bisnes buat kuih ni agak mudah dilakukan.. boleh start dari rumah dan gunakan peralatan-peralatan yang selalunya memang sudah sedia ada di rumah!

Beli Ebook Bisnes Bakeri

Modal untuk beli bahan-bahan pun tak besar sangat! Lebih kurang dalam RM20-30 je untuk hasilkan sebuah kek atau sebarang kuih.

Nak jual pun tak susah sangat... buat kuih tu cantik-cantik.. ambil gambar.. upload kat facebook atau instagram!
Kalau gambar kuih tu cantik dan nampak sedap.. mesti berduyun-duyunlah orang akan PM nak order!

Macam mana? Rasa-rasa nak berniaga... anda berminat nak buat bisnes bakeri ni?

Kalau berminat dan nak tahu lebih lanjut macam mana nak buat bisnes bakeri ni.. boleh klik link dibawah!


Beli Ebook Bisnes Bakeri

Beli Ebook Bisnes Bakeri
berharga RM30



Nak lihat iklan bertajuk Jom Bebas Hutang? Jemput klik banner ini.

Iklan: Jualan ebook menarik: Jom belajar berniaga walaupun sedang duduk di rumah. Beli Ebook Panduan Berniaga secara Online menggunakan Shopee. Ebook yang dijual berharga RM100 | Ebook Jom Bebas Hutang yang berharga RM27 | Panduan berniaga dan Bisnes di Instagram.. ebook berharga RM70 | Ebook Bisnes Air Balang yang berharga RM60 | Kira-kira modal Bisnes Air Balang | Nak tau cerita untung Bisnes Air Balang? | Untung Bisnes Aiskrim.. ebook berharga RM60 | Untung Bisnes Bakeri, buat kuih, kek, dan roti.. ebook berharga RM30 | Beli Ebook cara Borong Barang dari China secara online.. ebook berharga RM100

Iklan: Istimewa: Nak lihat Senarai Laman Web Iklan Untuk Letak Iklan? | Nak Baca Al-Quran melalui handphone? | Al Quran Per Kata suatu aplikasi handphone Android



Iklan: Jualan Peralatan Elektrik: Beli penapis air | Beli eSpring "Sistem rawatan air di dalam rumah", Sistem Rawatan Air eSpring memperbaiki rasa, bau dan kejernihan air | Buy KitchenAid Mixer "Pengadun KitchenAid - Candy Apple" untuk mengadun bahan-bahan masakan seperti telur, krim putar, kek span, doh yis, roti, doh pizza, doh biskut, bater kek & pai, aising krim, dll | Beli pembuat roti bakar, bread maker | Beli Oven Noxxa "Oven pembuat roti dan pembakar roti berjenama Noxxa. Ia melakukan tugas untuk anda dari menguli, mengembangkan doh hinggalah membakar roti, ban, kek, pastri, biskut, ayam panggang, ikan bakar, roti bakar bawang putih yang garing dan banyak lagi" | Beli Periuk tekanan multifungsi elektrik, Pressure Cooker | "Periuk Tekanan Multifungsi Elektrik berjenama Noxxa" | Beli vakum dan mop elektrik, vacuum and mop cleaner | Beli Pembersih Vakum Tanpa Wayar "Pembersih vakum dan mop elektrik tanpa wayar" | Beli tilam sokong tulang belakang, proven by back care experts | Buy Tilam Chiromax Freshguard Dreamland "Tilam untuk penjagaan tulang belakang" | Beli Atmosphere Sky "Air Treatment System provides clean indoor air that otherwise can contain pollution, viruses, allergens, mould and mildew" | Penapis udara di dalam rumah berjenama Atmosphere Sky | Beli Atmosphere Drive "Car Air Treatment System" | Penapis udara di dalam kereta berjenama Atmosphere Drive





Berikut adalah Senarai Ebook Berkualiti dijual di Laman KLIKJER

Peluang untuk mahir dalam sesuatu perkara melalui pembacaan.

1. Jom Bebas Hutang
2. Lubuk Bundle
3. Bisnes Shopee
4. Beli Kereta Import
5. Barang dari China
6. Bisnes Tudung
7. Bisnes Aiskrim
8. Rahsia Taobao
9. Bisnes Air Balang
10. Instagram Kaboom
11. Bisnes Homestay
12. Tips Kereta
13. Pikat Suami
14. Bisnes Burger

Senarai di atas adalah ebook yang dijual.



Klik butang ini untuk lihat Ebook yang seterusnya di laman web KLIKJER


Jom memberi bantuan



stay at home, duduk di rumah

Klik sini untuk baca seterusnya




Berikut adalah perkhidmatan pendaftaran nama domain dan sewa web hosting untuk kerja membina laman web.
Malaysia Web Hosting










Link ke Ebook Percuma

Senarai ebook Percuma di Google Drive saya Senarai eBook Percuma di PdfDrive.com

Kembali ke atas

QR Code Generator


Terima kasih.
Kembali ke atas
X