Peluang kerja dari rumah dengan iLancee | Jemput lihat pelbagai iklan peluang perniagaan online

Kerja dari rumah dengan iLancee.

iLancee adalah sistem laman web untuk membantu orang ramai untuk memasarkan perkhidmatan mereka. Laman web itu mesra pengguna untuk memudahkan pengguna mendapatkan perkhidmatan mengikut pilihan mereka.

iLancee - Pusat Jual Beli Servis Online.

ILancee adalah laman web yang mudah digunakan, boleh dilihat dalam mobile version, dan dalam bahasa Malaysia.

ILancee adalah laman web yang mudah digunakan, boleh dilihat dalam mobile version, dan dalam bahasa Malaysia.
Ada 3 pengguna utama dalam iLancee. Freelancer atau Penjual(Seller) adalah orang yang menjual perkhidmatan, Pembeli(Buyer) adalah orang yang membeli perkhidmatan, dan Admin adalah pembangun dan pengurus sistem iLancee supaya ia beroperasi dengan baik.

Klik untuk maklumat tentang iLancee
iLancee - Pusat Jual Beli Servis Online

Ada fungsi keselamatan pemberian bayaran.

Tujuannya ialah untuk mendapatkan perkhidmatan yang terbaik daripada penjual. Penjual mesti berusaha yang terbaik supaya pembeli berpuas hati, untuk membolehkan dia dapat bayaran.

Admin membayar kepada penjual selepas pembeli telah menandakan dia berpuas hati terhadap perkhidmatan. Mula proses pembayaran adalah pembeli membuat bayaran kepada admin terlebih dahulu, kemudian admin membuat bayaran kepada penjual mengikut terma dan syarat di iLancee.

Oleh itu, duit pembeli diselamatkan daripada dibayar kepada penjual yang melarikan diri, iaitu mereka yang tidak menyelesaikan perkhidmatan dengan sempurna.

Keselamatan pembayaran di iLancee

Klik untuk daftar percuma di iLancee

Peluang cari duit guna bakat.

Ini adalah peluang buat duit secara sampingan. Setiap orang mempunyai bakat yang berbeza, jadi setiap orang mempunyai pelbagai kreativiti dalam memberikan perkhidmatan. Contoh servis kreatif adalah grafik dan penulisan.

1. Sewa ruang iklan - Seseorang yang berbakat dalam penulisan di blog ada peluang mempunyai blog yang trafik tinggi jika rajin menulis. Contoh servis: sewa iklan banner, sewa iklan teks, review artikel di blog yang ada pelawat yang ramai. Jika blog anda mempunyai trafik yang tinggi, ada peluang membantu usahawan Internet meluaskan pemasaran produk mereka secara online.

2. Bina Laman Web - Jika anda ada bakat dalam membina sistem laman web, atau mahir dalam perkara teknikal seperti pengaturcaraan bahasa computer, atau mahir dalam coding, boleh ambil upah untuk kemaskini sistem laman web.

3. Bisnes - Jika ada kepakaran dalam sesuatu kategori bisnes, mungkin boleh tawarkan perkhidmatan rundingan. Selain itu juga, anda mungkin boleh menawarkan perkhidmatan tertentu untuk meringankan kerja orang lain.

4. Grafik - Apabila ada bakat dalam adobe photoshop atau gimp image editor, boleh tawarkan servis design logo, kad, banner atau katalog perniagaan. Selain itu juga, jika anda ada gambar atau stok grafik menarik dalam simpanan anda, anda boleh juga jualkannya.

Dan pelbagai lagi idea perkhidmatan mengikut kreativiti anda.

Klik untuk daftar percuma di iLancee
Bantu ramai orang menggunakan bakat anda

Idea untuk bekerja dari rumah.

Ada beberapa asas untuk melakukan kerja dari rumah iaitu:

Pertama: 1) Ada produk atau perkhidmatan.

Mulakan niat untuk membantu orang melalui produk atau perkhidmatan yang kita tawarkan. Kenalpasti masalah dan buat anggaran berapa ramai orang yang mengalami masalah tersebut. Jika ada wujud masalah, maka ada peluang buat bisnes iaitu tawaran perkhidmatan untuk membantu menyelesaikan masalah.

Jika tiada produk, kita boleh guna apa yang ada di tangan atau di sekeliling kita. Kenalpasti bakat kita dalam mencari jenis perkhidmatan yang sesuai untuk kita membantu orang lain menyelesaikan masalah mereka.

Kedua: 2) Ada laman web sebagai tempat berniaga.

Laman web adalah tempat mempamerkan maklumat produk untuk dijual atau maklumat perkhidmatan yang disediakan. Kita boleh buat laman web blog percuma di Blogspot (blogger.com) atau halaman percuma di Facebook.

Laman web percuma pun boleh. Asalkan orang yang mahu jalankan bisnes online itu memiliki laman web. Ada suatu sistem laman web untuk memudahkan kerja menjual dan membeli perkhidmatan.

Kemudahan untuk menempah servis di iLancee

Laman web iLancee dibina untuk mempamerkan perkhidmatan mengikut kategori. Klik gambar untuk melihat kemudahan telah dibina.
ILancee ada senarai perkhidmatan mengikut kategori

Ketiga: 3) Aktiviti Pemasaran yang baik dan berterusan.

Jika ada jualan, maka ada pendapatan

Strategi pemasaran untuk menghebahkan produk atau perkhidmatan adalah penting. Oleh itu, kita perlu cari sekurang-kurangnya tiga manfaat untuk dijadikan mesej semasa menghebahkan kewujudan produk atau perkhidmatan kita. Sebab pengguna membeli ialah mereka mahukan manfaat produk dan perkhidmatan kita.

Untuk membuktikan perkhidmatan yang diberikan telah membawa manfaat, kita perlu sertakan beberapa testimoni pengguna yang gembira sebab berpuas hati dengan perkhidmatan, dalam iklan yang kita tulis.

Di iLancee, kerja pemasaran pula dilakukan oleh admin. Jadi, penjual berpeluang fokus pada perkhidmatan supaya mereka dapat lakukan yang terbaik.

Klik untuk daftar percuma di iLancee
mulakan langkah untuk kerja dari rumah

Sebarkan peluang bekerja dari rumah.
Jemput orang ramai memanfaatkan bakat mereka dan kerja sambilan dari rumah dengan iLancee.

Ada iklan pertandingan menulis artikel berkenaan iLancee.

Berikut adalah 3 pemilihan pemenang pertandingan menulis artikel:
  1. Kategori artikel terbaik
  2. Kategori SEO
  3. Kategori komen terbanyak.
Tarikh terakhir hantar artikel adalah pada:
1/ Mac/2017.

Klik link ini
untuk baca seterusnya berkenaan pertandingan menulis artikel.

Iklan pertandingan menulis artikel berkenaan kelebihan dan fungsi iLancee

Contest iLancee ini telah dianjurkan oleh ahmadFaiz.com dan ditaja oleh SM Creative Studio, Semanis Kurma, Bina Blog Sendiri, Best Autoresponder, Panduan Bisnes Ebook, Buat Duit Blog, Best Hosting, Affiliate Malaysia, Poslaju Tracking, Infobiz FB AdsJemput ke iLancee di Facebook: facebook.com/iLanceeOfficial


Terima kasih.

IKLAN
Buku Tafsir Al Azhar, Cetakan Baru, 2017 | Surau Mawaddah, Shah Alam, Seksyen 7 | Jom ke majlis ilmu yang ada di surau | Soalan: Nanti Kalau Belajar Agama Nak Makan Apa | Jom belajar agama | Al Quran dan Terjemahnya, A pc digital Windows Help file Versi 1.1 Freeware | Peluang kerja dari rumah dengan iLancee | Pakej Aplikasi Duit | Jom derma ke tabung Syria sempena Ramadhan tahun 2017 | Jom derma ke Madrasah Ar Rayyan di Bdr Tenggara Johor dan di Bdr. Petri Jaya, Kota Tinggi, Johor

Terima kasih.
Kembali ke atas
Jom memberi bantuanKerja dari rumah sebagai Affiliate
Ada suatu program affiliate yang menawarkan komisyen kepada sesiapa yang berjaya menjual produk digital "Formula Income Seumur Hidup".

Komisyen level 1 ialah RM100
Komisyen level 2 ialah RM50

Untuk baca seterusnya berkenaan pendaftaran affiliate tersebut, sila klik iklan gambar di bawah. Selepas itu, sila klik link affiliate yang diletakkan pada bahagian akhir laman web tersebut.
Cadangan kerja dari rumah melalui program Formula Income Seumur Hidup (FISH)
Ini pula adalah senarai laman web iklaneka untuk mereka yang mencari tempat letak iklan di laman web pengiklanan.

Cari Senarai Laman Iklan
Carian Laman Iklan Tanpa Daftar

Pelbagai kategori buku di kedai buku online Bookcafe.

Beli buku berkenaan kategori buku Agama

Beli buku kategori Umum

Beli buku untuk kategori Kanak-kanak dan Remaja

Beli buku berkenaan kategori Keluarga dan Perhubungan

Beli buku kategori NonFiksyen

Beli buku kategori Novel dan Fiksyen

Beli buku kategori Resipi

Beli buku kategori buku Rujukan Sekolah

Beli buku berkenaan kategori buku Exam

Peluang untuk belajar membaca Al-Quran mengikut tajwid yang betul.

Ada beberapa kemudahan belajar mengaji Al-Quran seperti menyertai kelas mengaji, menghadiri seminar tajwid, menonton DVD di rumah, atau membaca buku berkenaan belajar tajwid.


Seminar Tajwid Luarbiasa.

Pada harga 'Early bird' : RM280 sahaja

DVD Tiga Seminar. RM65

DVD Tajwid Aman Hatiku. RM55

DVD Pakej Inspirasi Qurani. RM45
Klik untuk lihat lagi 6 produk oleh syarikat Furqanworks Sdn Bhd
Pelbagai Ebook Berkualiti di Laman KLIKJER

Antara cara untuk meningkatkan kemahiran diri adalah melalui pembacaan.

  1. Bisnes Air Balang
  2. Rahsia Taobao
  3. Bisnes Aiskrim
  4. IG Kaboom
  5. Tips Kereta
  6. Pikat Lelaki atau Suami
  7. Bisnes Burger

Klik link ini untuk lihat Ebook yang seterusnya
Kembali ke atas
Link untuk kongsi
Terima kasih.