MULA: Motivasi bisnes Tone Excel | Peluang mengembangkan bisnes Sim Kad Tone Excel melalui program di ToneExcelAuto.com | Pelbagai iklan peluang perniagaan online
Ada suatu laman web untuk carian kerja part time dan untuk iklankan kerja part time

Ebook Percuma Tips Promosi Online

Senarai ebook Percuma di Google Drive saya   Senarai 26,724 eBook percuma di pdfdrive.com

Ebook percuma 100 cara mempromosikan barang online
100 cara mempromosikan produk online

Ebook Percuma Rahsia Pengiklanan Efektif Rahsia Pengiklanan Efektif
Teknik Kencangkan Jualan | Mendidik masyarakat Malaysia untuk jadi bijak, cekap dan pantas dalam menghasilkan mesin-mesin duit menerusi perkataan.
Ebook Teknik Kencangkan Jualan

Ini pula adalah senarai laman web iklaneka untuk mereka yang mencari tempat letak iklan di laman web pengiklanan.

Carian Laman Iklan Tanpa Daftar
Cari Senarai Laman Iklan

Motivasi berniaga. Jom berbisnes.

Aku takde duit nak berniaga.
Ubah kepada lebih baik:
Sebab aku takde duit lah aku mesti berniaga.

Aku mana ada bakat berniaga.
Ubah kepada lebih baik:
Aku mesti cari seseorang untuk belajar berniaga.

Keluarga aku mana ada berniaga.
Ubah kepada lebih baik:
Aku mesti jadi contoh kepada keluarga aku untuk berniaga.

Aku mana ada masa berniaga. Selalu sibuk.
Ubah kepada lebih baik:
Aku mesti belajar urus masa. 24 jam cukup jika bijak uruskan masa.

Aku belum bersedia. Ilmu & pengalaman takde.
Ubah kepada lebih baik:
Aku mesti bertindak sekarang. Ilmu & pengalaman pasti ada sepanjang aku berniaga.

Bila masa sesuai untuk berniaga?
Ubah kepada lebih baik:
Sekarang masa sesuai untuk bermula. Ya. Sekarang! Insya ALLAH. Aamiin.

Selamat berniaga

Sharing is caring


Modal bisnes simkad ini murah


Jom Sertai Tone Excel.

Ada suatu program yang menawarkan peratus komisyen tertentu apabila pengguna handphone topup handphone mereka. Pengguna tersebut adalah pembeli sim kad yang kita jual.

Ini adalah peluang buat duit dengan handphone melalui cara menjadi pengedar Sim Kad Tone Excel.

Konsep perniagaan ToneExcel Referral Program.

Kerja ahli Tone Excel adalah menjual SIMKAD Tone Excel kepada saudara mara, adik beradik, sahabat handai, dan rakan taulan. Jika mereka topup handphone, maka kita mendapat komisyen mengikut peratus tertentu. Selama mana mereka menggunakan simkad tersebut, selama itulah komisyen dihantar ke akaun kita. Kita berpeluang mendapat pendapatan pasif untuk jangka masa panjang selama mana telefon bimbit masih digunakan.

Program Tone Excel macam MLM tapi tak serupa. MLM berdaftar di bawah Akta Jualan Langsung, tetapi Tone Excel berdaftar di bawah Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM). Tone Excel lebih dipanggil network marketing kerana sistemnya bukan berbentuk piramid.

Kalau sistem piramid orang atas (referral) biasanya adalah lebih kaya dari orang di bawah (downline), tetapi dalam program Tone Excel, siapa rajin lebih, dia dapat lebih pendapatan.

Dalam bisnes Tone Excel, kita perlu mencari orang yang berminat untuk membeli simkad. Macam penjual produk yang biasa iaitu mereka mesti mencari pembeli untuk membeli produk mereka.

Ada banyak testimoni pengguna yang mendapat 5 angka sebulan, dan program bisnes ini telah di iklankan di berita TV. Seperti diceritakan dalam video berikut, ahli Tone Excel telah melebihi 1 juta ahli.
Cara memulakan bisnes sim kad Tone Excel

Jika anda telah menyertai bisnes Tone Excel, sila klik ini untuk mendapatkan beberapa contoh template ayat promosi Tone Excel


Tips mencari 1 ahli baru dalam tempoh 1 bulan selama 2 tahun sebagai usaha mendapatkan pendapatan pasif bulanan lebih kurang RM60,000.

Sambil membantu diri sendiri, boleh juga bantu orang lain cari duit tambahan.



Jom baca testimoni orang yang telah mendapat melebihi RM100,000 sebulan apabila ada orang topup handphone mereka.


Testimoni oleh: Mazelan Abas, Petaling Jaya, Selangor

Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Bulan 20 July 2010, adalah tarikh saya menyertai WOW Program TuneTalk/ToneExcel ini, maka pada bulan inilah saya perlu berkongsi apa yang saya capai dalam 2 tahun ini dan juga apa tindakan diatas percapaian tersebut, samada ianya baik atau pun buruk.

1) Pendapatan Komisyen: Pada awal-awal dulu, saya buka 3 akaun atas nama saya sendiri, saya susun akaun 1 diatas, akaun 2 dibawah, akaun 3 dibawah sekali, bila saya kembangkan, saya hanya kembangkan di akaun 3 sahaja. Cuma saya pakai 1 simkad sahaja, yang dua lagi saya bagi isteri dan anak saya pakai. Komisyen pada 20 July 2012 (Cukup-cukup 2 tahun). Bila saya campurkan ketiga-tiga komisyen tersebut dapat dalam lingkungan RM11,000

2) Keuntungan jualan runcit simkad, dalam lingkungan RM1,500 sebulan

3) Komisyen yang lain dalam lingkungan RM1,000

Maka jumlah kasar pendapatan dalam ToneExcel adalah RM13,500. Topup pula, untuk ketiga-tiga akaun tersebut dalam RM400 setiap bulan. Jadi bersih pendapatan dari ToneExcel ini, adalah RM13,000 untuk bulan June 12 sahaja.

4) Motivasi Sendiri: Pada 21hb July 2012, saya telah menghadiahkan diri saya sendiri dengan membelikan sebuah BMW 3-Series secara cash/tunai, tapi bukan baru, 2ndHand sajalah, cuma ianya 100% datang dari komisyen TuneTalk/ToneExcel ini. Dan saya boleh berkata:

"Inilah hasil Bisnes ToneExcel yang saya buat dalam masa 2 tahun dengan bermodalkan duit sebanyak RM80, iaitu kereta sebuah BMW cash dan juga pencen sebanyak RM11,000 setiap bulan"

Terima Kasih .
Mazelan Abas
Petaling Jaya, Selangor


Nota: Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi mengikut kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.


Cara memulakan bisnes sim kad Tone Excel

Klik ini jika anda telah menyertai bisnes Tone Excel, dan jika belum mempunyai template ayat promosi Tone Excel

Kembali ke atas
BISNES-SIMKAD
MULA: Motivasi bisnes Tone Excel | Cara memulakan bisnes tone excel | Cara aktifkan sim kad tone excel | Wajib buat lepas daftar bisnes simkad Tone Excel | Apa yang perlu saya lakukan selepas membeli simkad Tone Excel | Lepas daftar Tone Excel, Nak buat apa? | Cara beli Data Internet Tone Excel | Soalan Lazim bersama Prospek kita | Tips Jawab Prospek | Adakah Tone Excel tipu? | Tips promosi secara online bagi program Tone Excel melalui Facebook | Belajar cara iklan Tone Excel melalui Facebook | Perkongsian 4 Strategi Kejayaan Tone Excel | Idea Bisnes | Jom berbisnes bersama Tone Excel | Template Ayat promosi Tone Excel | Contoh Ayat Promosi | Mendapatkan laman web replika secara percuma | Pertanyaan tentang harga pakej | Kenapa harga sim kad Tone Excel mahal | Jika prospek tanya Nak topup Prepaid Tone Excel nanti kat mana | Tone Excel adalah program Referral | Ciri-ciri Program Tone Excel | Koleksi Tips Buat Tone Excel | Tips untuk capai income 4 angka dengan hanya balik modal | SEKOLAH TONE EXCEL | Belajar Tone Excel | Marilah kita bersemangat buat bisnes simkad | Please Dont Give Up sahabat semua

Terima kasih.
Kembali ke atas

Untuk kongsikan laman web ini:
Terima kasih.



Ada beberapa orang yang berjaya memperolehi pendapatan bulanan dalam lingkungan 4 hingga 5 angka seperti diceritakan dalam video.

Belum sertai bisnes simkad?
Cara memulakan bisnes sim kad Tone Excel
Kembali ke atas